Aan het roer van jouw leven staan in 12 dagen

Iedereen ontmoet in het leven tegenslagen waardoor je teruggeworpen wordt op wie je bent en wat belangrijk voor je is. Doorgaan zoals je gewend was kan niet meer. Dit kan betrekking hebben op je werk, relatie, familie maar ook concrete situatie als geldzorgen of andere effecten van de economische crisis. Het verlangen naar innerlijke rust en geluk, naar een diep vertrouwen is belangrijk voor jou . Een periode van bezinning en verdieping is aangebroken. Je overweegt wellicht om een jaar naar India te gaan om jezelf te vinden, een tijdje in een klooster is voor jou mogelijk ook een optie. Misschien wil je wel een tijdje helemaal weg van alles en iedereen? Afscheid nemen van het oude en op weg naar het nieuwe. Hoe doe je dat? Hoe nu verder?

Aan het roer van jouw leven staan- weten wie je bent en wat je wilt

Op dit keerpunt in je leven is er een unieke mogelijkheid om jezelf te vinden die het mogelijk maakt alles te behouden dat goed voor jou is én jouw bijleert wat jij nodig hebt. Een opleiding die deels in de avonduren wordt gegeven en daarmee uitstekend te combineren is met werk of gezinsleven.

De training 'Aan het roer van jouw leven in 12 dagen' levert gegarandeert een 'Persoonlijk Doorbraak'.  Vanuit jarenlange ervaring kunnen onze professionele begeleiders jou ondersteunen, helpen diepe inzichten te verkrijgen, antwoorden op jouw privé en zakelijke vragen te krijgen en gedragspatronen helpen doorbreken.
Ynnergy helpt je te leren reflecteren; vragen over wie je bent, over zingeving en invulling van je leven, over passie, geluk, over hoe jij voor jezelf mag kiezen zonder je schuldig te voelen naar anderen. Je krijgt praktische tips en tools in handen die jou helpen rust en geluk te ervaren om aan het roer van jouw eigen leven te staan.

Wat er aan bod komt in deze training:

 • ‘Wie ben ik’ (identiteit), ‘wat heb ik te geven aan de wereld’ (Missie)
 • Welk blokkades, blinde vlekken houdt je (on)bewust in stand (familieopstellingen)
 • Waar zijn de natuurwetten-systemische wetten op van invloed in jouw leven (systemisch werk)?
 • Leren omgaan met emoties als boosheid en verdriet, angst en niet vertrouwen
 • De verbinding leren aangaan met jezelf -lichaamgericht werk (Mindfulness-Qigong)
 • In hartsverbinding (Hartscoherentie), weten wat je werkelijk wilt
 • Grenzen leren stellen en jezelf positioneren (NLP en livecoaching)
 • Leren de ‘juiste’ keuzes te maken: hoe doe je dat en hoe weet je nu wat de juiste keuze is?
 • Leren meer energie te verkrijgen dan dat je (weg)geeft; in de flow van jouw leven komen.

Kortom leert deze training jou ‘Aan het roer van jouw eigen leven te staan’. En dat in slechts 12 dagen!

Voor wie: 

 • Voor professionals zoals coaches, begeleiders, trainers, hulpverleners en iedereen die mensen op een dieper niveau wil begeleiden bij het begrijpen en oplossen van levensvraagstukken
 • Cursisten van de Ynnergy Academy en cliënten training Persoonlijke ontwikkeling/burn-out behandeling.
 • Cursisten NLP (Practitioner)opleiding met ervaring met familieopstellingen  – vergelijkbaar niveau of in opleiding andere instituten

Toelatingsniveau:

- MBO+ denkniveau

Kosten:

- Deze unieke jaartraining in 12 dagen kost normaal € 6.500,- inclusief verblijfskosten, excl 21 % BTW. Bij online aanmelding ontvang je 10 % korting. Vol is vol. Wees er dus snel bij

“Wil je meer informatie over de training *Aan het roer van jouw leven in 12 dagen* neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.”

Vraag naar de zakelijke mogelijkheden als je een opleiding of traject via de werkgever wilt.

"weet wie je bent en wat je wilt "