Traject Persoonlijk Leiderschap Nog 1 plek

15-01-2018

De opleiding Persoonlijk Leiderschap is voor diegenen die willen investeren in zichzelf.
Durf jij jezelf werkelijk te gaan aankijken? Daar is meer dan twee dagen voor nodig. Wij gaan voor wezenlijke verandering bij mensen. Wij gaan dan ook voor proces omdat wij daarin geloven en omdat onze clienten het keer op keer weer bewijzen wat er dan gebeurt. Wij garanderen dan ook wezenlijke verandering. Wil jij aan het roer van je leven komen? Welkom.

Als jij leeg loopt? ...Heb je altijd veel energie en inspiratie gehad en wil je weer aan het roer van jouw leven wilt staan...relaxed en vol energie?
Als jij jouw draai in werk en privé kwijt bent?
Als je nu eindelijk belemmerende patronen (emotioneel, mentaal en fysiek) voorgoed wilt doorbreken...
Als je wilt weten wie je bent of wat je wilt...
Als je jezelf wilt ontwikkelen...
Als je persoonlijk wilt groeien...
Als je persoonlijk leiderschap wilt ontwikkelen omdat je gelooft dat jijzelf het instrument bent wat jouw leven tot een gelukkig succes maakt...

Kortom: als jij aan het roer van jouw leven wilt komen ?

dan ben je bij Ynnergy aan het juiste adres. Maak een afspraak voor een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek om erachter te komen of dit is wat jij zoekt.

Of bel direct met Ynnergy 073 7515075 

Met 30 jaar ervaring is Ynnergy toonaangevend in Nederland daar waar het gaat over ontwikkeling van Persoonlijk Leiderschap. Aan het roer van jouw leven komen vraagt om doorbreken van Patronen en het ontwikkeling ven bewustzijn. De weg naar binnen gaan om sterk in jezelf en in de wereld te komen staan. Wij gaan door waar anderen ophouden. Wees welkom.

Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek  

Meer lezen? Klik hier

Volledige agenda bekijken

"Als je doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd gekregen hebt "