INZICHT EN ANTWOORD 
BEVRIJD JEZELF in 2 maanden

Ynnergy: succes en geluk door persoonlijke ontwikkeling

Ynnergy helpt: 'Bevrijd Jezelf' met helende familieopstellingen

Waarom helende familieopstellingen

Je zit ergens in vast. Het is tijd om datgene dat jou blokkeert te doorgronden. Het is tijd voor wezenlijke verandering. Start met de training Bevrijd Jezelf en krijg diepe inzichten en antwoorden. Jouw  problemen, gedrag en gewoonten houden jou teveel bezig. Je wilt van deze ballast af. Je wilt weten wie je bent en wat er nodig is om in balans te komen. Je wilt weten wat je relatie nodig heeft en wat jullie kinderen nodig hebben.  Je wilt minder zwaarte in je leven, maar je krijgt het niet veranderd. Je wilt geluk, gezondheid en een beter leven. Ontdek wat jou werkelijk tegenhoudt en BEVRIJD JEZELF. Als je het zelf  al had geweten, had je het allang veranderd. Kiezen voor Ynnergy is kiezen voor een beter leven. Dat garanderen wij.

Voor wie

Je wilt wezenlijk veranderen. Je wilt worden wie je bent. Je wilt eindelijk thuiskomen bij jezelf omdat dat geluk en levensenergie geeft. Nu voelt het leven voor jou vaak zwaar. Dat wil jij veranderen. Je wilt een beter leven. En weet dat dat kan. Alleen weet jij nog niet wat daarvoor nodig is, anders had je het al veranderd. Als je verandering wilt dan is deze workshop 'Bevrijd jezelf' met helende familieopstellingen, echt iets voor jou. Wij gaan met jou met volstrekt unieke werkvormen op weg. Je zult veel gaan ervaren. Wij begeleiden je liefdevol, deskundig en persoonlijk naar bewustwording en naar thuiskomen bij jezelf. Praten alleen heeft je tot nu toe niet geholpen. Het is jouw tijd om uit je comfortzone te stappen. Jij realiseert je dat zo doorgaan geen optie meer voor je is. Het is tijd voor jou, mooi mens dat je bent. Lees de ervaringen van onze cliënten.

Wat het jou oplevert

Het levert je vrijheid, inspiratie, rust in je hoofd en lijf, zelfvertrouwen en levensenergie op. Je gaat jezelf bevrijden van diepe blokkades en belemmeringen die jou in de greep hebben. Je krijgt diepe inzichten in wat er precies aan de hand is en waarom dit jou overkomt. Waar komt jouw problematiek vandaan en wat er nodig is om dit te gaan doorbreken? Je krijgt diepe inzichten en antwoorden en leert je met jezelf te verbinden. Jouw leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Sterker nog, het wordt alleen maar beter. Dit garanderen wij jou.

Mail ons je vraag of bel direct 073 7515075

Inhoud
Module 1: kom tot ontwikkeling van:
 • Inzicht in eigen gedrag 
 • Inzicht in onbewuste blokkades
 • Oplossen burn out verwante klachten
 • Bewustwording en loslaten van emoties
 • Inzicht in mentale weerbaarheid
 • Grenzen stellen
 • Van onzekerheid/faalangst naar vertrouwen
 • Terugdringen (chronische) vermoeidheid
 • Zelfvertrouwen
 • Stressreductie
 • Privé werkbalans
 • Goed slapen
  en...
 • Innerlijke rust
 • Rouwverwerking
 • Loslaten van dat wat jou beknelt en vasthoudt
 • Lichamelijke (SOLK) klachten
 • Emotionele klachten
 • Mentale klachten
 • Omgaan met depressieve klachten
 • Aanpak concentratieproblemen
 • Omgaan met paniek en angsten
 • Oorzaak en antwoorden relatieproblemen
 • Impact (v)echtscheiding met kinderen
 • Vergroten persoonlijke effectiviteit

  en Bevrijd Jezelf van beknellende banden
Werkwijze

Aanmelding 

Het is mogelijk om je direct in te schrijven via de website voor de training Ynnergy Helpt: 'Bevrijd jezelf' in 2 maanden. Wil je vooraf meer informatie ontvangen of jouw vraag of probleem aansluit bij deze training dan bieden wij jou de volgende mogelijkheid om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen; klik hier voor het aanvragen van een kennismakingsgesprek.

Training

Deze training 'Bevrijd jezelf' in 7 dagdelen is gericht op het verkrijgen van diepe inzichten en herkennen van (on)bewuste blokkades in jouw gedrag, relatieissues en oorzaken bij aandoeningen, klachten en ziekten. Je leert onbewuste overtuigingen en emoties die jou vasthouden, loslaten. Je leert emotionele intelligentie (EQ) te ontwikkelen. Je leert voelen en de verbinding met jezelf te maken: Daar zit het geluk! Het loslaten van beknellende banden is het doel en ook de belofte aan jou. Deze training wordt op unieke wijze gegeven in groepsgewijze werkvormen met eigen cases, zakelijk, privé en relationeel. Deze maatwerktraining wordt apart aangeboden en is tevens als 1e module te volgen van de training 'Persoonlijke Doorbraak' (leergang 1 van de Ynnergy-'Academy) De Ynnergy-Academy kan vervolgd worden met leergang 2 'Persoonlijk Leiderschap' en desgewenst met leergang 3 van de Ynnergy-Academy; Opleiding 'Familieopstellingen en organisatieopstellingen'. Deze training wordt gegeven door Jan Busschers en Maries Ligtvoet.                                

Online academy

Als ondersteuning in jouw proces bieden wij jou de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Ynnergy Online Support Programma. Hierin kun je gratis met een inlogcode in 7 lessen op jouw moment online gebruikmaken van diverse (lichaamgerichte) oefeningen die jou helpen om meer rust, ontspanning en balans te ervaren zodat jij je meer met je persoonlijke kracht leert te verbinden.

Kosten

De kosten van deelname bedragen € 1.295,- inclusief verblijfskosten, water, koffie en thee, excl 21% BTW. De 3 boeken van auteurs Maries Ligtvoet en Jan Busschers en de CD 'BodyMindfulness' zijn inbegrepen.

Offerte

Persoonlijke ontwikkeling heeft altijd een positief effect op de omgeving, zakelijk én privé. Veel cliënten volgen deze training in het kader van hun uren: duurzame inzetbaarheid of binnen hun persoonlijk ontwikkelingsbudget. Het opmaken voor een maatwerkofferte naar de werkgever onder vermelding van 'zakelijke doelstellingen' is mogelijk. Vraag altijd naar de mogelijkheden voor vergoeding van de werkgever. Wij maken graag een maatwerkofferte voor je op. 

Vergoeding

Fiscale aftrek voor ontwikkeling als studiekosten en scholingsuitgaven wordt afgeschaft per 2020. Wil jij je kosten nog zeker kunnen aftrekken, meld je dan nog aan in 2019. 
Jij bent je zaak! Persoonlijke en zakelijke ontwikkeling door studie en scholing als mens resulteert in relationele en zakelijke keuzes en een betere gezondheid. Een deel van ons werk komt voor vergoeding in aanmerking. Wellicht ben je aanvullend verzekerd voor consulten Natuurgeneeskunde? Omdat deze onderdeel uitmaken van ons ontwikkelingstraject worden deze (deels) vergoed!  Meer over vergoedingen   

Gratis kennismakingsgesprek of bel direct 073 7515075

Plaats & data

Deze training op de volgende locaties gehouden:

Den Bosch
Training Bevrijd jezelf 2019-1 Tijden
25 februari (startdatum)
Ma 19:00 - 22:00
11 maart
18 maart
25 maart
1 april
8 april
15 april
Opmerking: Nog 2 plekken
Training Bevrijd jezelf 2019-2 Tijden
13 mei (startdatum)
Ma 19:00 - 22:00
20 mei
27 mei
3 juni
17 juni
24 juni
1 juli
Opmerking: Nog voldoende plekken
Schrijf je direct in
Den Bosch Startdatum: 25-02-2019
Startdatum: 13-05-2019
Contact

Wil je meer informatie over deze training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Ynnergy
 • Verandering gegarandeerd
 • Persoonlijk en liefdevol
 • Online supportprogramma
 • Hoge klantscore
Persoonlijke contact

Heeft u nog vragen over deze training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

073 7515 075