Laat je inspireren door
onze blogartikelen

Verandering gegarandeerd
Persoonlijk en liefdevol
Uniek helend proces
Langdurig effect
9,2
Hoge klantscore
Maandag 12 juni 2017

BLOG 13 Alles is energie Bevrijd jezelf

Ervaring van een client na een training bij Jan Busschers
Ben toch benieuwd wat er vanochtend met mij gebeurde, het voelde als een energetische doorspoeling, o.i.d., er ging een ontzettende kracht door mijn lijf waardoor ik mijn lichaam a.h.w. niet voelde, het laat zich lastig beschrijven. Ik was die kracht en niet het lichaam of het denken (klinkt heel raar) Daarna had ik het koud, trilde en er kwamen tranen.

Bij Maries had ik afgelopen woensdag een dergelijke ervaring ook n.a.v. een ademoefening waarbij zij haar vingers op drukpunten in mijn oor deed, er vond toen een ontlading via mijn benen / voeten plaats, ook heel krachtig. Waarna mijn benen trilden en ze slap aanvoelden.

Ik wil graag dingen begrijpen zodat ik weet wat ik ervaar terwijl ik ook weet dat sommige dingen niet te begrijpen zijn maar alleen te ervaren...

Hoop dat je me helderheid kunt geven, fijne avond!

Het antwoord wat ze van me kreeg was:
Lieve ......   ,

Van harte gefeliciteerd met wat er nu aan het gebeuren is. Je bent aan het loslaten. Je bent hele oude diep vastzittende energie waar je al je leven lang last van hebt aan het loslaten. Oude emoties, oude vastzittende gedragspatronen, oude overtuigingen, oude energie.  Het komt in beweging en dat is precies de bedoeling.  Als je het allemaal had geweten, had je het allang losgelaten. Het maakt niet uit wat het precies is. Dat hoef je niet te weten.  Maar voel en ervaar.  Dan kun je vrij worden en toe gaan laten dat wat je nodig hebt. Rust, energie, passie, geluk!

Ga hiermee door, dagelijks en ga mee op retraite in oktober om hier een korte week intensief mee aan de slag te gaan om nog meer los te gaan laten

Wil jij ook loslaten wat je niet meer nodig hebt, zodat dat waar jij naar verlangt naar je toe kan komen?
Neem contact met ons op www.ynnergy.nl/kennismaken  voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

 

Hartelijke groet en fijne dag,
Maries Ligtvoet

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken door op 'Instellingen' te klikken. Als u akkoord gaat klikt u op 'Alle cookies toestaan'.