Laat je inspireren door
onze blogartikelen

Verandering gegarandeerd
Persoonlijk en liefdevol
Uniek helend proces
Langdurig effect
9,2
Hoge klantscore
Woensdag 07 mei 2014

Digitaal Ynnergy Café

Welkom op het digitale Ynnergy Café. Ons nieuwe blog

Deze week het boek van de drukker ontvangen;  heerlijk; de eerste 200 exemplaren van het boek 'aan het roer van jouw leven' zijn de deur uit.  

*******

Recentie op bol.com; 'Dit boek, maakt waar wat het belooft!'

'Mijn complimenten voor dit boek! De titel is veelbelovend en uit eigen ervaring kan ik met recht zeggen dat de Ynnergy-methode je kan helpen om aan het roer van jouw leven te staan. Mijn verhaal is in de glossy 'Linda' opgetekend.

Maries beschrijft in haar boek haar eigen zoektocht in het leven en het pad dat zij heeft bewandeld, om ten volle van het leven te genieten en uit haar vrouwelijke krachten te mogen putten. Door de Ynnergy-methode die hieruit is geboren, helpen Maries en haar levenspartner Jan anderen om in hun kracht te mogen staan.

In het boek wordt duidelijk uiteen gezet hoe men bevrijding kan ervaren van gedachten, overtuigingen, gevoelens en emoties. Het doorbreken en herstellen van ontstane patronen heeft mij persoonlijk zeer veel opgeleverd in mijn eigen zeer bewogen leventje. De veiligheid die Maries en Jan mij hebben geboden, om tot inzicht te komen en met name mijn emoties te doorleven, hebben mij volledig in mijn kracht gezet. Mijn diepe vertrouwen in mijzelf, is daardoor aan de oppervlakte gekomen. Van overleven, naar leven en in het bijzonder om aan mijn eigen roer te mogen staan.

Wat je overkomt in het leven, daar heb je geen controle en zeggenschap over. Hoe je kunt loslaten en ermee om kunt gaan, is een keuze. Inmiddels bezit ik de tools om mijn eigen keuzes hierin te maken en verwezenlijk ik mijn langgekoesterde dromen. Ik ervaar de energie en het vertrouwen om op avontuur te gaan!

Dit boek zal je als lezer inspireren om ook aan het roer van jouw leven te willen staan!

-Charlotte-

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken door op 'Instellingen' te klikken. Als u akkoord gaat klikt u op 'Alle cookies toestaan'.