Laat je inspireren door
onze blogartikelen

Langdurig effect
Verandering gegarandeerd
Uniek helend proces
Persoonlijk en liefdevol
9,2
Hoge klantscore
Zaterdag 12 juni 2021

Hoe leef je jouw beste leven en wat kun je voor je kinderen doen?

Wil jij je beste leven leven voor jezelf en jouw kinderen?

Ik weet het nog goed, toen ik wat jonger was dan nu, hoe ik met drie kleine kinderen en een baan, een man werkend van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat, alle ballen in de lucht wilde houden. Ik wilde het goed doen voor alles en iedereen. Op mijn werk, want ik had ook nog een baan als trainer voor 20 uur. Op school, ik was zeer aktief op de school van onze kinderen. Ik wilde lekker koken voor mijn man, familie en vrienden. Goed zijn voor de ander. Een leuke vrouw, moeder en vriendin zijn. Dat wilde ik.

Het kon niet op! Tot het moment dat ik een schildklierprobleem begon te ontwikkelen.

Dat was voor mij het moment dat ik me toch echt met mezelf moest gaan bezig houden. En dát, lieve mensen, is het allerbeste wat me ooit is overkomen.

Ik ben gestart met persoonlijke ontwikkeling, met bewustzijnsontwikkeling en ontdekte welke mentale en emotionele patronen mij blokkeerden. En daar heb ik me allemaal van mogen bevrijden. Écht mogen bevrijden. Voorgoed. Wat een zegen! Ik ben er diep dankbaar voor.

Als jij ook jouw beste leven wilt gaan leven en meer wilt horen over hoe blokkades werken en hoe het onderbewustzijn daarin een rol speelt? Meld je dan aan voor de GRATIS TRAINING VIA ZOOM van a.s. woensdag 16 juni a.s. van 19.00 tot 21.00 uur.

Je kunt je aanmelden via deze link 

Je ontvangt hierna in je emailbox een uitnodiging voor de zoomsessie.

Ik wens je een heerlijk weekend toe.

Warme groet,
Maries 

 

www.ynnergy.nl

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken door op 'Instellingen' te klikken. Als u akkoord gaat klikt u op 'Alle cookies toestaan'.