Laat je inspireren door
onze blogartikelen

helende opstellingen
blijvende verandering
persoonlijk en liefdevol
ruim 25 jr ervaring
9,3
Hoge klantscore
Donderdag 03 februari 2022

Speciaal voor hooggevoeligen: de kracht van Moeder Aarde

Moeder Aarde, gronden en stevig staan

Als hooggevoelig mens heb ik heb ik lang moeite gehad om me staande te houden in deze wereld. Ik was zo vaak moe, niet lekker, niet goed verbonden in mezelf en droeg veel met me mee wat van andere mensen was. Hooggevoeligheid is een kracht. Ik heb er mijn werk van gemaakt en ben daar heel goed in geworden: Mensen leren voelen, doorvoelen en ze helpen loslaten wat niet meer nodig is. Mensen systemisch leren werken. Daardoor kunnen ze  namelijk nog meer loslaten wat ze niet meer nodig hebben.  Nog fijner voor mezelf nu is, dat ik pas sinds een paar jaar de krachtige energie van de aarde herontdekt heb. De enorme grondingskracht van Moeder Aarde en de enorm grote transformatiekracht die Moeder Aarde in zich draagt. We kunnen, we mogen de aarde-energie aanroepen en er gebruik van maken. Nogmaals: Alles is energie. Leer daar gebruik van maken. Sinds ik dit geleerd heb, voel ik me letterlijk en figuurlijk veel steviger op aarde staan en ook veel meer verbonden in mijn eigen lijf. De aarde heeft veel meer potentie in zich dan ik ooit had durven dromen. Veel hooggevoeligen zitten vaak in hun hoofd en worden daardoor wiebelig, snel emotioneel en zitten niet lekker in hun vel. Misschien verbaas je je erover dat hooggevoeligen veel in hun hoofd zitten? Dit heeft alles te maken met het feit dat hooggevoeligen de contrôle proberen te houden over hun eigen leven. Er gebeurt namelijk zoveel in hooggevoelige mensen. Ze proberen vanuit het contrôlerende ego, vanuit contrôlerende gedachten de wereld, hun wereld om hen heen, te kaderen, te begrijpen, te contrôleren. Dit alles gebeurt vanuit de angst zichzelf en de grip op de wereld te verliezen. Je kunt moeder aarde dus vragen om jou te helpen.

Dit is zomaar even een inkijkje in mijn nieuwe boek wat nog in de maak is. Het is mijn vierde alweer.

Misschien wil je alvast een eerder boek van me lezen. Dan raad ik je mijn eerste boek aan: 

'Aan het roer van jouw leven'

Het heeft bij mezelf wat voeten in de aarde gehad: haha, wat leuk! Want dit is precies één van de dingen die nodig is. Voeten in de aarde om je leven op aarde neer te kunnen zetten als hooggevoelige.

Ik wens je alle goeds. Ik wens je toe dat jij jezelf gaan neerzetten. Dát is namelijk de bedoeling van jouw leven. Clear the blocks.

Liefs,

Maries

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken door op 'Instellingen' te klikken. Als u akkoord gaat klikt u op 'Alle cookies toestaan'.