De Managementtraining 'Klaar is Kees'

‘Maakt je hoofd leeg’

Deze leiderschaptraining zet je hoofd even stil en verbindt je met de elementen.  Deze volstrekt unieke training wordt daarom gegeven in de vorm van een (stevige) wandelreis.
Deze training is ca. 17 jaar geleden opgezet door Kees Zoontjens en inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse wandelsessie van ondernemers en professionals die samen genieten en èn passant elkaar een handje (op weg) helpen. Niet alleen Kees, ook andere deelnemers komen vaker terug. Het betreft elk jaar een leuke mix van mensen die al vaker meeliepen en anderzijds nieuwe aanwas in bevriende ondernemende mensen. Na deze training kom je terug met nieuwe energie, inzichten of heb je het oude achter je gelaten en kun je met recht zeggen; ‘Klaar is Kees’.

Voor wie?

De training staat open voor ondernemers en ondernemende mannen en vrouwen die houden van regelmatig stevig wandelen, goed eten en drinken en van natuurschoon. Aantal deelnemers varieert per jaar. De reis gaat altijd door bij minimaal 6 deelnemers.  Het maximum aantal deelnemers is 12. Naast een wandelconditie is de enige voorwaarde dat (liefdes)partners niet mee mogen! En… houdt je van een grapje; vertel je ze of ben jij de leukste thuis? Dan heb je een streepje voor! 

Wat doen wij

Een dagelijks actief programma brengt de deelnemers, stevig wandelend, luisterend naar elkaar, via ‘uitgezette wandelingen’, op de mooiste plaatsen in het betreffende (Zuid-Europees) land van bestemming. Goed schoeisel en wandelervaring is vereist omdat er dagelijks 12-20 km gelopen wordt over (sterk) geaccidenteerd terrein. De bagage wordt vervoerd en je loopt enkel met kleine rugzak met leeftocht voor elke dag! Dagelijks beëindigen we de dag in gezamenlijkheid en goed gesprek, onder het genot van goed eten en drinken waarin het ont-moeten en inspiratie centraal staat. We laten ons graag door elkaar verrassen. 

Wanneer

Deze 8-daagse training vindt minimaal 1-jaarlijks plaats eind september/begin oktober. De eerstvolgende training wordt ‘La Costa Divine''  in Zuid Italië ('De mooiste kust van Europa', aldus de Romeinen) van vrijdag 28 september tot vrijdag 5 oktober 2018.

Kosten

De kosten voor de Managementtraining bedragen € 1.295,- p.p, all-inclusive. Deze unieke training organiseert Ynnergy voor cliënten en bevriende ondernemers en heeft daarom géén winstoogmerk. Enkel de trainingskosten (hiervan zijn BTW-(21%)-plichtig, de verblijfskosten zijn vrijgesteld. De zakelijke factuur voldoet aan de kaders gesteld in de fiscale regeling ‘Reisdiensten’.
 
Opgave
 
Voor meer info verwijs ik naar de flyer die ik je desgewenst op kan sturen in PDF-formaat.  Aanmelden graag vóór 1 maart 2018 via het opgaveformulier.

Ynnergy: ‘Thoughts become things, choose the right ones’ - 

"Een impuls geven aan een ander geeft energie aan jezelf "