inzicht en ontspanning 

rust heling en energie

Ynnergy: het is niet zomaar een naam, het draagt de belofte in zich van een beter leven

Energieweken Spanje en Portugal

Waarom

Jouw leven is vol met deadlines en onrust en je snakt er naar om bij jezelf te komen. Een vakantie met je partner of gezin voldoet daar even niet aan. Je wilt weer energie opdoen en het liefst op een heerlijk zonnige locatie terwijl alleen maar op het strand liggen het ook niet voor je brengt!. Je wilt sterker worden en meer energie opdoen.

Voor wie

Als je rust en tijd voor jezelf zoekt? Even onthaasten om weer energie of nieuwe ideeen op te doen. Als jij jezelf tijd en ruimte kunt gunnen om 5 dagen vrij te maken in jouw agenda dan is deze energieweek echt iets voor jou. Misschien zit je op een keerpunt in je leven? Of wil je onderzoeken wat jij écht belangrijk vindt en hoe je op een liefdevollere manier kunt leren omgaan met jezelf of wil je herstellen van een ziekte of burn-out door rust te ervaren en te leren energie op te bouwen.

Wat het je oplevert

Is simpelweg meer tijd en aandacht voor jezelf. De unieke Ynnergymethode die het denken-voelen en doen in balans brengt en verder:

 • grip op je energiehuishouding
 • kunnen ontspannen en innerlijke rust ervaren
 • focus waardoor jouw productiviteit stijgt
 • stressbestendigheid
 • gevoeligheid leren inzetten en leren loslaten
 • bewustwording door diepe inzichten
 • hier en Nu bewustzijn ontwikkelen
 • rust en balans in je lichaam en je hoofd
 • tools om te leren loslaten
 • persoonlijke effectiviteit
 • persoonlijke kracht en eigenwaarde
 • vermogen om keuzes te maken voor en vanuit jezelf
 • en dat onder genot van lekker eten, 's avonds een glaasje wijn en blauwe lucht,

Je gaat met meer plezier en geluk weer sterker terug naar huis gaat. Zeker weten!

Deze week die ook als 'Retraite BodyMindfulness met Familieopstellingen' wordt aangeboden heeft je veel te bieden. Naast een ochtendprogramma met lichaamsgerichte meditatie in beweging heb je veel vrije tijd om de omgeving te verkennen of lekker tot rust te komen. Voor ieder wat wils. Samen nuttigen we de (zoveel mogelijk biologisch) vegetarische maaltijden (kokkin en voedingsdeskundige Maria van Oosterhout) wat al een feest op zich is. Wil jij je basis in jezelf versterken of meer persoonlijke kracht ontwikkelen dan is het leren opbouwen van energie essentieel.

Kosten

De kosten voor de energieweek bedragen met familieopstelliingen en organisatieopstellingen € 1350,- zonder familieopstellingen en organisatieopstellingen € 850,-.  Dit is inclusief verblijfskosten, heerlijke en gezonde vegetarische maaltijden en alle transfers. Exclusief vlucht en 21% BTW. Neem contact met ons op voor alle informatie over o.a. de geadviseerde vluchten. 

Ervaringen met de Retraites/Energieweken  

"Wat heb ik hier bijzonder fijne dagen beleefd en ben ik blij dat ik erbij was. Met nieuwe energie zet ik mijn levenspad voort en laat oud zeer achter. Dank voor de diepe transformatie, de warmte, het vertrouwen, de gezelligheid en het heerlijke eten".

“Een nieuwe ervaring van het in contact zijn met mijn diepste innerlijk. Een blijvend souvenir waar ik dagelijks van geniet, zijn de vijf ankerpunten. Deze tijd is zo’n unieke ervaring voor mij geweest, effectiever dan een vakantie. Dit gun ik ieder mens.’’

" samen met mijn partner hadden wij ons ingeschreven voor deze 5 daagse; ongelofelijk welke inzichten wij ieder naar onszelf maar ook relationeel hebben opgedaan. Ons gezin ervaart nu veel meer rust. Jan en Maries; heel erg bedankt!"

‘’In de zon heb ik in overgave Body Mindfulness en Familieopstellingen meegedaan met Maries en Jan en heerlijk gegeten van de smaakvolle gerechten van Maria. Ik heb mijn energie kunnen laten stromen en ben dieper in mijn eigen lijf gekomen."

"Hoewel ik weet dat ik er met deze week nog niet ben is dit een prachtige aanzet om verder te gaan in mijn ontwikkeling om Aan het roer van mijn leven te komen staan. Dit ga ik bij thuiskomst dan ook doen met de training 'Persoonlijk Leiderschap'.

Plaats & data

Deze training op de volgende locaties gehouden:

Lissabon Portugal
Energieweek 2018-3 Tijden
2 oktober (startdatum)
3 oktober
4 oktober
5 oktober
6 oktober
Opmerking: Inclusief vegetarische maaltijden en dranken
Schrijf je direct in
Contact

Wil je meer informatie over deze training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Ynnergy
 • Verandering gegarandeerd
 • Persoonlijk en toegankelijk
 • Online supportprogramma
 • Hoge klantscore
Persoonlijke contact

Heeft u nog vragen over deze training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

073 7515 075