Coaching Den Bosch

Wees welkom op de site van Ynnergy Training & Coaching uit Den Bosch. Met onze opleidingen, coaching, trainingen en workshops willen we jou als leider, ondernemer of professional ondersteunen in je professionele- en persoonlijke ontwikkeling. Ynnergy heeft de naam intensief, persoonlijk en met veel aandacht voor de mens te werken.

In onze persoonlijke coachingstrajecten in de regio Den Bosch en Vught helpen wij leiders, managers en professionals hun authentieke plek en balans in leven en werk te vinden. Wij hebben echte aandacht voor jou en jouw problemen zodat jij rust, eigenheid, balans, vertrouwen of zelfvertrouwen kan gaan vinden. Ontdek de kracht van Mindfulness en familieopstellingen. Ook bieden wij relatie coaching aan. Je leert af te rekenen met vermoeidheid, stress of andere vastzittende, vaak onbewuste, lastige patronen en/of emoties.

Wil jij voor eens en altijd aan het roer van je eigen leven staan, een leven vol passie en vitaliteit, dan ben je van harte welkom bij Ynnergy Den Bosch. Weet waar je aan begint want een traject bij Ynnergy levert blijvende veranderingen op!

Wat is coaching en waarvoor zou jij het nodig hebben?

Coaching betekent het ont-wikkelen van kwaliteiten en talenten van mensen. Het gaat uit van de reeds aanwezige talenten, vaardigheden en kwaliteiten. Ynnergy heeft een persoonlijke coachende en open houding naar de cliënt of cursist en doet dit voornamelijk vanuit de achtergrond en principes van NLP, NEI en Systemisch werk zoals familieopstellingen en organisatieopstellingen. 

Ynnergy coacht en begeleidt mensen vanuit de visie dat zij zelf mogen leren ontdekken welke 'hulpbronnen' zij in zich hebben om hun blokkades of hindernissen te overwinnen. HIervoor is de training 'Persoonlijke Doorbraak' ontwikkeld. Coaching gebeurt 'on-the-spot'. Livecoaching doet Ynnergy in de wekelijkse 'Open groep coaching' op landgoed Bleijndijk in Vught is precies waar het voor staat en daarmee zo effectief bij vragen die betrekking hebben op je werk, relatie of privé. 'Wat gebeurt er nu concreet, wat heb je nodig, wat ervaar je, wat denk je en wat voel je?'

“Wil je meer informatie over coaching of over de training *Persoonlijke doorbraak* neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ben je aanvullend verzekerd dan is deels vergoeding mogelijk. Vraag naar de zakelijke mogelijkheden als je een opleiding of traject via de werkgever wilt.

Contactformulier