Innerlijk kind

Met de methode Innerlijk Kind Werk oftewel Inner Child Work, leer je jezelf te helpen in moeilijke tijden. De methode berust op de wetenschap dat veel gevoelens, dus ook onze onbestemde negatieve gevoelens en gedachten zijn ontstaan vanuit ons kind-zijn. Helaas zijn de meeste mensen zich hier niet van bewust waardoor er ook geen verbetering kan optreden.

Leer jezelf te helen

Dankzij de techniek van 'Innerlijk Kindwerk' leer je te kijken, te voelen, te ervaren en te luisteren naar het kind in jezelf, en leer je vanuit je volwassenheid dat stuk in jezelf te plaatsen en de ruimte te geven die het toekomt. Het herkennen en leren toepassen van deze techniek in het 'Hier en NU' versterkt mentale-  en emotionele weerkbaarheid. Daardoor ontstaat rust en ontspanning, waardoor onbestemde gevoelens en gedachten afnemen en verdwijnen. Je krijgt zo werkelijk grip op je eigen leven en functioneren.

Wil je jezelf leren helen dan kies je voor de opleiding Persoonlijk Leiderschap en start je met de workshop Ynnergy helpt. Vanuit diepe inzichten leer je omgaan met emoties en de onderliggende oorzaak van problemen te ervaren en doorgronden. Het werken met het HEEL-principe is leidend in dit proces.

“Wil je meer informatie over *Innerlijk kind werk* neem vrijblijvend contact met ons op.”

"Leer jezelf te genezen "