weet wie je bent
en wat je wilt

Verandering gegarandeerd
Persoonlijk en liefdevol
Uniek helend proces
Langdurig effect
8,9
Hoge klantscore

Inspiratie

Je wilt aan het roer van jouw leven staan. Je wilt weer lekker in je vel zitten en om kunnen gaan met stress, burnout met een goede privé-werkbalans. Je wilt weten wie je bent en wat je wilt, je passie hervinden, je eigen drijfveren (terug) vinden, beter leren omgaan met je emoties, je doelen verwezenlijken en nieuwe energie opdoen? Ynnergy helpt jou hiermee aan de slag te gaan. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij je weer gelukkiger en sterker voelt en daardoor aan het roer van je eigen leven kunt staan.

Missie: 

Wij leveren maatwerk in persoonlijke groei en bewustwording bij het aanpakken van (emotionele) problemen van mensen, relaties en organisaties. We gaan samen met jou naar de kern en gaan verder waar anderen stoppen. De ynnergymethode werkt op unieke wijze met het onderbewustzijn waar blokkades zijn vastgezet en opgeslagen. We gaan in groepsgewijze werkvormen aan het werk met jouw visie op het leven en wat het leven in de volle breedte voor jou kan betekenen, wat de waarde ervan is en hoe wil je jouw leven leven.

Visie:

Ynnergy helpt mensen aan het roer van hun eigen leven te (gaan) staan. Onze kernwaarden zijn: Energie, Gezondheid, Geluk, Vertrouwen, Veiligheid en Succes Onze klanten zijn gedreven en kiezen bewust voor ontwikkeling, zijn hoger opgeleid en sociaal bewogen. Het zijn mensen die 'al 'van alles gedaan hebben'. Ze zitten privé, relationeel of zakelijk niet lekker in hun vel of zijn vastgelopen met zichzelf. Belangrijke levensvragen vormen de basis van hun hulpvraag.

Denken, voelen, doen en willen in balans

Door onze persoonlijke en doelgerichte aanpak garanderen wij binnen enkele maanden een verandering in jouw denken, voelen en doen. Op het moment dat die drie elementen in balans zijn kun jij je dromen waarmaken. Vol energie en met succes. Ynnergy helpt! Gegarandeerd!

Contact