Workshop Ynnergy helpt: Inzicht & Bevrijding

Je hebt misschien al van alles in je ontwikkeling gedaan en je voelt dat je nog steeds vast zit. Jij wilt vanaf nu een beter leven: vol energie, rust en vertrouwen. Jij wilt je lekker gaan voelen en aan het roer van jouw leven gaan staan. Coaching en de trainingen die je gevolgd hebt geven kleine veranderingen maar nu is het tijd om echt door te pakken en naar een doorbraak te gaan.

073 751 5075 JA, IK GEEF ME OP!

Ga direct naar:

Introductie van familieopstellingen

Je overweegt de opleiding 'Persoonlijk Leiderschap' om Aan het roer van jouw leven te komen. Deze opleiding start altijd met de workshop Ýnnergy helpt' met Familieopstellingen Deze module kan los gevolgd worden en is een uitstekend begin om Aan het roer van jouw leven te komen

Data start workshop familieopstelling

De workshop 'Ynnergy helpt'wordt grotendeels gegeven in de avonduren  en wordt periodiek opgestart.
Kijk voor de data op onze agenda.
Plaats: Vught nabij Den Bosch 

073 751 5075 JA, IK GEEF ME OP!

Workshop Ynnergy helpt

De  workshop 'Ynnergy Helpt' geeft diepe inzichten ten aanzien van (onbewuste)oorzaken. Het zal je bevrijden. Er wordt gewerkt met oa familieopstellingen (ook relatie-organisatieopstellingen), verschillende lagen van emoties en innerlijk kindwerk. Je verkrijgt diepe inzichten en bovenal : het zal je bevrijden van beknellende banden, van dat wat jou je hele leven al belemmert.

'Een (familie)opstelling maakt de onbewuste dynamiek zichtbaar'

Werken met familieopstellingen

Als deelnemer maakt het werken met familieopstellingen je bewust van onbestemde gevoelens en angsten en leert je de dieper liggende oorzaak of betekenis ervan te doorgronden; het 'Waarom'. Hierin ligt de basis tot blijvende verandering en om werkelijk een patroon te doorbreken! Ervaar je een probleem of uitdaging dan zoek je naar het Hoe! Onze werkwijze: start bij het 'Waarom?'

 

Deze training in de werkvorm van een workshop wordt periodiek gegeven en legt al bijn 15 jaar de basis voor al onze cliënten in hun persoonlijke ontwikkelingstraject. Vele nieuwe cliënten hebben in hun ontwikkeling 'al van alles gedaan' om in deze unieke training te ontdekken wat de samenhang of diepere betekenis in de kern mee te maken heeft. Vele cliënten komen op doorverwijzing of volgen hun traject aanvullend of parallel in goed overleg met hun (bedrijfs)arts, psycholoog of coach. 
 

073 751 5075 JA, IK GEEF ME OP!

Het resultaat

Deze workshop biedt jou precies de mogelijkheid om in een veilige (en snel vertrouwde) omgeving diepe inzichten te ervaren en daadwerkelijk ook iets op te lossen. Wat het je oplevert:

 • geeft snel diepe inzichten (ook organisatorisch) 
 • rust in je hoofd en in je lijf
 • bevrijding
 • energie
 • ik kracht 
 • loslaten wat je niet meer nodig hebt
 • ruimte voor jou
 • vergroot mentale en emotionele weerbaarheid
 • ontdekt de werkelijke oorzaak 
 • leert omgaan met emoties

Veel ziektebeelden hebben een emotionele oorsprong

Binnen Ynnergy spreken wij over verschillende emoties, zogenoemde Primaire, Secundaire of Tertiaire emoties. Pas als een primaire emotie herkend en erkend wordt en er expressie aan gegeven kan worden, kan de secundaire emotie ook verdwijnen en worden problemen opgelost. Een familieopstelling is de snelst denkbare manier om de (veel emotionele) onbewuste dynamiek achter  een vraag, probleem of ziekte. Leer dus primaire, secundaire en ook tertiaire emoties te onderscheiden. Er zijn mensen die werkelijk geleefd worden door hun emoties.

Om te leren omgaan met emoties dienen de verschillende emoties eerst herkend en erkend te worden. Hiervoor is de training 'Persoonlijke Doorbraak' ontwikkeld waarin wij jouw persoonlijke thema’s helpen leren uit te werken. Het doorleven en loslaten van de primaire emotie lost namelijk pas echt iets op. Het maakt je vrij. Als je blijft 'hangen' in secundaire of tertiaire emoties lost dat niks op. We spreken van secundaire emoties omdat er namelijk altijd een primaire emotie onder ligt. 

Eén ervaring doet meer dan duizend woorden

De workshop Ynnergy helpt geeft diepe inzichten en is tevens de start van de opleiding Persoonlijk Leiderschap en wordt meerdere malen per seizoen gegeven. Een unieke training/workshop waarin jij gegarandeerd inzicht krijgt in jouw onbewuste dynamiek achter problemen, gezondheidsvragen, keuzes en emotionele blokkades. Tevens doe jij gegarandeerd jouw eigen familieopstelling en bent ook als representant in andere opstellingen actief. Daarnaast wordt  ervarings- en oplossingsgericht gewerkt. ‘Al deze ervaringen leiden tot diepgaande inzichten en helpt je te bevrijden van beknellende banden': aldus Maries Ligtvoet en Jan Busschers’.

Het is één cursus voelen' - aldus ondernemer Arjan P-

Ook dit jaar gaat deze succesformule weer van start, menigéén is er tot nu toe mee geholpen. Deze training in de vorm van een workshop werkt met jouw persoonlijke thema's of vragen en wordt gegeven met max. 10-12 deelnemers. Een unieke werkvorm waarin veiligheid en vertrouwen voorwaardelijk zijn. Stap uit je comfortzone van 1 op 1 denken! Juist de unieke veilige setting van deze groepen waar leren voelen voorop staat, maakt verandering op de snelst denkbare manier mogelijk. Vraag een gratis en kennismakingsgesprek aan en ontdek wie wij zijn en wat wij jou kunnen bieden.

073 751 5075 JA, IK GEEF ME OP!

Kosten

De kosten van de unieke workshop 'Ynnergy helpt' bedragen € 990,-.  Mocht je tijdens workshop besluiten verder te willen met de opleiding dan worden de aanvullende kosten verrekend. Kosten zijn excl 21 % BTW. Menig deelnemer volgt deze opleiding Persoonlijk Leiderschap op kosten van de werkgever om de eigen Persoonlijk Effectiveit te vergroten. Vraag wat een offerte voor jou kan betekenen. Ynnergy wordt gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. 

Contact

Wil je meer informatie over de workshop 'Ynnergy helpt met familieopstellingen' neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag naar de mogelijkheden voor vergoeding of zakelijke mogelijkheden als je een opleiding of traject via de werkgever wilt.

 1. *Verplicht

"HEEL-principe: Herkennen, Erkennen, Expressie geven, Loslaten maakt HEEL "