Levensvragen en gezondheidsvragen

Achter somatisch onvoldoende lichamelijk verklaarbare klachten zit altijd een oorzaak. Ontdek die bij jou! Krijg inzicht in welke (veelal on)bewuste dynamiek bij jou speelt en jouw gedrag in het Hier en Nu stuurt. Zweverig daar geloven wij niet in!
Wel geloven wij er in dat mensen gelukkig worden als zij met twee voeten op de aarde staan,  het hoofd leeg in de wolken hebben met het hart er tussen in om te verbinden' dat maakt jou als mens uit één stuk namelijk; 'aan het roer van jouw leven'

'Ik gun het iedereen:  Aan het roer van je leven komen'

Je hebt alles al in je! Je talenten, je gaven, je hulpbronnen. Het enige wat je hoeft te doen, is de weg vrij te maken. Je bent vrij door dátgene op te lossen wat je er steeds weer vanaf houdt. Vind je weg naar  rust, zelfvertrouwen, geluk, energie, kracht, liefde en succes. Het is de weg naar binnen.

'Wie zijn geschiedenis niet kent, is gedoemd hem te herhalen' - B. hellinger -

Een huisarts zei lang geleden tegen mij: ‘misschien moet je leren leven met je vermoeidheid. ’NEE’, zei ik. Ik heb gezocht totdat ik vond wat ik zocht: MEZELF, het mooiste wat me ooit is overkomen.
​​​​​​​

Je kunt met Ynnergy om tal van redenen een afspraak maken:

Emoties

Niet verwerkte emoties slaan zich op in het lichaam. Daar zetten ze zich vast en gaan zich tegen je keren. Waarom werkt jouw immuunsysteem niet goed?  Luister jij wel echt goed naar jezelf? Niet verwerkte emoties maken je ziek. Leer meer over hoe je kunt leren loslaten.

* Niet verwerkt verdriet zet zich vast op de longen. 

* Niet losgelaten boosheid zet zich vast op de lever.

* Niet losgelaten verbittering zet zich vast op de galblaas. 

* Niet losgelaten hartepijn zet zich vast op het hart. Waarom 'slaat het mensen om het hart' of krijgen mensen een hartaanval? Volgen ze hun hart wel?

* Niet losgelaten angsten zetten zich vast op de nieren.

* Starheid in denken zet zich vast in de darmen.

* Pissig zijn, zet zich vast op je blaas.

* Niet vertrouwen zet zich vast op de alvleesklier.

* Onzekerheid zet zich vast op de milt en alvleesklier.

Niet verwerkte emoties, niet doorleefd verdriet slaat zich op in het lichaam. Ontgiften en loslaten van deze oude emoties maken je fit en vitaal. Kies voor de opleiding Persoonlijk Leiderschap om diepe inzichten krijgen, handvatten en tools te ontwikkelen om te leren aan het roer van jouw leven te staan.

Depressieve gedachten

Depressieve en onzekere gevoelens komen voort uit (on)bewuste mentale en em otionele disbalans.  Ontdek hoe ook jij de onbewuste dynamiek zichtbaar kunt maken! Voor mensen die willen groeien is er maar één weg: de weg naar binnen

Burnout klachten

Zorg jij voor alles en iedereen behalve goed voor jezelf? Ga jij steeds je grenzen over? Lees meer over onze Burn out behandeling: ontdek de werkelijke oorzaak;  Stap uit je burnout! 
 

Slaapproblemen, geen ontspanning of innerlijke rust

Al van alles geprobeerd in jouw ontwikkeling zoals Mindfulness en meditatie en lukt het je om te ontspannen, goed te slapen? Kies voor de opleiding Persoonlijk Leiderschap en ontdek hoe diepe inzichten met familieopstellingen en de training BodyMindfulness jou kan helpen: meditatie in de vorm van een 'lichaamsgerichte meditatie in beweging' voor meer ontspanning en omgaan met stress.

“Wilt u meer informatie over *levensvragen* neem vrijblijvend contact met ons op.”

Ben je aanvullend verzekerd dan is vergoeding mogelijk. Vraag naar de zakelijke mogelijkheden als je een opleiding of traject via de werkgever wilt.

"mindful met jezelf zijn "