De beste technieken gecombineerd

Welkom bij de site van Ynnergy. De praktijk voor persoonlijke ontwikkeling in 's-Hertogenbosch en omstreken die zich gespecialiseerd heeft in het omgaan met emoties en in Somatisch Onvoldoende Lichamelijk verklaarbare Klachten (SOLK). Te noemen zijn klachten zoals:

Stress, onzekerheid, ontrust, spanning, (chronische) vermoeidheid, depressieve gedachten of Burn out-verwantte klachten

maar ook klachten zoals:
Gebrek aan vertrouwen, geen grenzen kunnen stellen, jezelf niet kunnen positioneren/niet in eigen kracht staan, weinig energie, hooggevoeligheid... of niet weten wie je bent en wat je wilt.

De meeste van onze cliënten hebben al veel gedaan hebben in hun ontwikkeling en willen nu een 'Persoonlijke Doorbraak' om beter in balans te komen. Speciaal hiervoor is de Ynnergymethode ontwikkeld. Verandering is mogelijk. Het gebeurt vooral in een veilige omgeving waar jij je vertrouwd en veilig mag voelen. 

Ynnergy levert maatwerk in persoonlijke ontwikkeling in een veilige omgeving. Wij gebruiken de meest effectieve en beproefde methodieken en technieken om de individuele doelen van cliënten te bereiken.

De Ynnergymethode is een combinatie van technieken en methodieken (o.a Familieopstellingen, Neuro linguistisch Programmeren (NLP), Innerlijk kind werk)die gericht is op het doorbreken van belemmerende patronen die mensen te lang in de greep heeft gehouden.

De training 'Persoonlijke Doorbraak' leert je in 4-6 maanden je cognitieve intelligentie (IQ) en je fysieke intelligentie (FQ) te verbinden met je emotionele intelligentie (EQ). In de volksmond Denken-Voelen-Doen in balans!  Hoofd en hart verbonden! Speciaal voor Burnout behandeling en burn out-verwante klachten is op basis van de Ynnergymethode, de training 'Stap uit je Burn out' ontwikkeld.

Wij stellen hierbij in het kort enkele technieken aan je voor:

NLP

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Definitie Ynnergy: NLP is een model dat de subjectieve beleving beschrijft. Ieder mens heeft een eigen  model van de wereld van waaruit de wereld wordt waargenomen en op wordt gereageerd. NLP gaat over communicatie met jezelf en Ik en de Ander. lees meer.

Familieopstellingen

De zeer effectieve methode Familieopstellingen is ontwikkeld door de Duitser Bert Hellinger en wordt wel beschouwd als de snelste weg naar de kern van een probleem of uitdaging. Klik hier voor het nieuwste boek met praktische zaken over familieopstellingen. Inmiddels wordt Familieopstellingen in de gehele wereld toegepast en neemt het een hoge vlucht in heel Europa. Lees meer.

Organisatieopstellingen

Organisatieopstellingen fungeren als een ‘X-ray scan’ van de organisatie, dienst, afdeling of product. Een unieke methodiek op basis van systemisch werk. Voor een ondernemer telt het resultaat en dat verklaart meteen het succes van deze werkwijze. Klik hier voor het nieuwste boek met praktische zaken over organisatieopstellingen. lees meer.

Innerlijk kind werk

Met de methode Innerlijk Kind Werk oftewel Inner Child Work, leer je jezelf te helpen in moeilijke tijden. De methode berust op de wetenschap dat veel gevoelens, dus ook onze onbestemde negatieve gevoelens en gedachten zijn ontstaan vanuit ons kind-zijn. Lees meer...

Mindfulness en Qigong

Het lichaamsgericht werken is al jaren een vaste pijler van Ynnergy. Het lichaam heeft een eigen intellgentie, wij spreken over het celgeheugen. Nieuwe patronen worden blijvend als deze 'verankert' zijn in het lichaam. Ynnergy heeft BodyMindfulness ontwikkeld; een samengaan van Mindfulness en Chineng Qigong. Lees meer.

NEI

De bijzondere techniek Neuro Emotionele Integratie (NEI)  is ontwikkeld door dr Roy Martina en is afgeleid van NLP. Het is een dieptecoaching die gericht is op het integreren van emoties, vergroten van het bewustzijn en verbeteren van de gezondheid. Maries Ligtvoet is gecertificeerd NEI-coach door Rini Verstappen. NEI wordt toegepast in persoonlijke sessies. Lees meer..

“Wil je meer informatie over één van de *Methodieken* neem vrijblijvend contact met ons op.”

"De snelste weg tot verandering is voor jou de beste weg "