Ons aanbod aan jou!

Zit jij niet lekker in je vel, pieker je veel, heb je stress, ben je onzeker of loopt je relatie niet lekker? Wil je met passie doen wat je doet, je eigen drijfveren (terug) vinden, beter leren omgaan met je emoties, je doelen verwezenlijken of nieuwe energie opdoen? Ynnergy helpt jou hiermee aan de slag te gaan. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij je weer gelukkiger en sterker voelt en daardoor aan het roer van je eigen leven kunt staan.

Missie:
Wij leveren maatwerk in persoonlijke groei en bewustwording bij het aanpakken van (emotionele) problemen van mensen, relaties en organisaties. We gaan samen met jou naar de kern. En wij gaan verder waar anderen stoppen. Dit doen we op een unieke manier, we gaan aan het werk met jouw visie op het leven. We richten ons op kernvragen; wat kan het leven in de volle breedte voor jou betekenen, wat is de waarde ervan en hoe wil je jouw leven leven?

Visie:
Ynnergy helpt mensen aan het roer van hun eigen leven te (gaan) staan. Onze kernwaarden zijn: Energie, Gezondheid, Geluk, Vertrouwen, Veiligheid en Succes Onze klanten zijn gedreven en kiezen bewust voor ontwikkeling, zijn hoger opgeleid en sociaal bewogen. Het zijn mensen die 'al 'van alles gedaan hebben'. Ze zitten privé, relationeel of zakelijk niet lekker in hun vel of zijn vastgelopen met zichzelf. Belangrijke levensvragen vormen de basis van hun hulpvraag.

Denken, voelen en doen in balans
Door onze persoonlijke en doelgerichte aanpak garanderen wij binnen enkele maanden een verandering in jouw denken, voelen en doen. Op het moment dat die drie elementen in balans zijn kun jij je dromen waarmaken. Vol energie en met succes. Ynnergy helpt!

De belofte van Ynnergy
-    Persoonlijke aanpak van jouw probleem
-    Diepe inzichten
-    Denken, voelen en doen in balans
-    Positieve verandering in je leven

Contact
Wil jij ook aan het roer van jouw leven staan? Voor meer informatie lees je meer of je maakt een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

"Wij vinden het belangrijk dat jij je vertrouwd en veilig voelt "