NLP

Definitie: NLP Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)) is een model dat de subjectieve beleving beschrijft. Ieder mens heeft een eigen  model van de wereld van waaruit de wereld wordt waargenomen en op wordt gereageerd. NLP gaat over communicatie met jezelf en Ik en de Ander.

Ik de ander en NLP

NLP is een systeem-een 'model' dat je leert te leren. Het leert je te veranderen met als doel: meer en meer jezelf worden. NLP leidt naar de kern van jezelf, leert je de weg naar jezelf te gaan met minder vallen en opstaan. Communicatie is een essentieel begrip binnen NLP. Het geeft inzicht in hoe je communiceert met jezelf en met anderen, en geeft inzicht in gedrag van jezelf en anderen. NLP leidt snel tot verandering omdat mensen vanuit hun eigen ik-kracht, vanuit hun eigen innerlijk, keuzes maken die veranderingen met zich meebrengen. NLP is altijd gericht op concrete doelen. Het is geen 'geloof'. Het gaat bij NLP om resultaat maar bovenal om het proces. De laatste 30 jaar hebben NLP-technieken zich in de praktijk bewezen bij tal van bedrijven en in vele vakgebieden.

“Wil je meer informatie over *NLP* neem vrijblijvend contact met ons op.”

Ervaringen met NLP

“Ik heb kracht gekregen, ben vanuit mezelf gaan denken, zeg nu wat ik ervan vind en trek me niks meer aan van wat anderen ervan denken.”

“Ik heb geleerd om mijn grenzen beter te bewaken. Vroeger zei ik op alles ja, raakte in een burn-out en leefde meer voor anderen dan voor mezelf. Die tijd is voorbij, ik doe wat ik wil.”

"dit model helpt je anders te leren denken over jezelf en de ander "