Open coach groep

Heb je de nodige inzichten verworven maar lukt het nog niet je innerlijke rust, eigen kracht, ontspanning of meer energie te verkrijgen? De 'Open coach Groep kent een vaste structuur waarbinnen jij met jouw persoonlijke doelstellingen op unieke wijze aan het werk gaat. In een veilige omgeving leer je gedurende een 8-tal dagdelen omgaan met 'dat wat er ter tafel' mag komen.  

innerlijke rust, eigen kracht, ontspanning, energie en vertrouwen.

Is je partner, je huisarts, bedrijfsarts of psycholoog niet in staat je met praten alleen verder te helpen? Kun je nog steeds niet loskomen van beperkende gedachten en gevoelens? Dan is het tijd voor verandering. Het is tijd voor Ynnergy. Vele professionals zijn je voorgegaan.

Kom dus uit je comfortzone. Neem contact op en maak een afspraak. De jarenlange ervaring en deskundigheid van Jan en Maries en de unieke werkvormen in groepen werkt inspirerend op jouw herstel en brengt nieuwe focus en geluk in je leven waardoor je beter gaat functioneren. Wekelijks doe je nieuwe ervaringen op en kun je jouw vraag inbrengen, zakelijk of privé.
De Open coach groep is tevens onderdeel van het ontwikkelingstraject Persoonlijk Leiderschap dat mensen helpt aan het roer van hun eigen leven te staan.

De Open coach groep wordt gegeven op woensdagochtenden van 09:00 tot ca. 12:00 uur en bedragen € 720,- excl 21 % BTW.

Locatie is Landgoed Bleijendijk in 't-Jagershuis, SintMichielsgestelsweg 22 te Vught.

“Wil je meer informatie over *Open coach groep* neem vrijblijvend contact met ons op.”

Vraag naar de zakelijke mogelijkheden als je een opleiding of traject via de werkgever wilt.

"Als je doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd gekregen hebt "