Aan het roer van jouw leven staan

Groei en ontwikkeling zijn belangrijke waarden voor mens en organisatie. Het investeren in het versterken van competenties is vanzelfsprekend voor een moderne organisatie. Aangezien 90 % van ons gedrag gestuurd wordt vanuit het onderbewuste, is het essentieel om inzicht te verkrijgen in de oorzaak achter een probleem of in het waarom achter gedrag(patronen). Deze inzichten worden niet verkregen door er over te praten maar door ons te leren verbinden met onze emotionele- en fysieke intelligentie die in ons lichaam is opgeslagen.. immers; alle hulpbronnen zijn in onszelf.

Heb je behoefte aan meer zelfinzicht als CEO, manager, ondernemer of gewoon als mens? Of wil je als manager je teams helpen zich beter te ontwikkelen of obstakels te overwinnen? Ontdek hoe onze opleidingen en met name de krachtige en intense manier van werken met familieopstellingen en organisatieopstellingen diepe inzichten geeft en je handvatten aanreikt om te leren het zelf te doen; 'aan het roer van jouw eigen leven staan'.  Onze opleidingen leren jou competenties te verwerven en bovenal richten deze zich op het vrijmaken van (veelal on)bewuste blokkades waardoor individuen in het hier en nu significant beter presteren en meer geluk ervaren, zakelijk en privé.

'Ondernemer, jij bent de zaak, werk dus harder aan jezelf dan aan je zaak'. 

Als je inzicht en bevrijding nodig hebt van beknellende banden kies je voor de workshop

Inzicht en Bevrijding

Als je aan het roer van jouw leven wilt komen kies dan voor de opleiding
Persoonlijk Leiderschap

Als je zelf meer tools wilt ontwikkelen om jouw mensen te begeleiden kies dan voor 
OPLEIDING FAMILIEOPSTELLINGEN EN ORGANSATIEOPSTELLINGEN

Of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek voor meer informatie. Tijdens dit gesprek ontvang je een persoonlijk advies en de mogelijkheden tot vergoeding.

Managers willen ontwikkelen

Een op de vier ceo’s wenst zich dit jaar te verdiepen in meditatie of mindfulness om hun eigen effectiviteit te vergroten, zo blijkt uit onderzoek van organisatie Business Leaders. Hoog op de wensenlijst van managers staat onder andere het beter ontwikkelen van teams, medewerkers  en zelfinzicht.

‘Soft skills vervangen focus op winstgerichtheid bij CEO’s': lees het artikel in ManagementTeam (MT.nl van 24-02-2017)
 

Waarom opleidingen bij Ynnergy?

Ynnergy richt zich op professionele ontwikkeling, zingeving en menswording. Hierin ondersteunen wij jou als professional én als mens in jouw groei en ontwikkeling met als doel meer jezelf te worden, naar jouw bronnen te gaan, los te komen van belemmerende (on)bewuste blokkades en meer geluk en succes te gaan ervaren. Zakelijk én privé.

Je vraagt je af of Mindfulness of meditatie jou voldoende gaat helpen? Ontdek wat jij werkelijk nodig hebt en wat jij als (eind)verantwoordelijke wilt te ontwikkelen. Neem contact op voor een persoonlijk gesprek en nadere kennismaking.

 

"Blij met jezelf, blij met je werk "