Aan het roer van jouw leven staan

Groei en ontwikkeling zijn belangrijke waarden voor mens en organisatie. Het investeren in het versterken van competenties is vanzelfsprekend voor een moderne organisatie. Aangezien 90 % van ons gedrag gestuurd wordt vanuit het onderbewuste, is het essentieel om inzicht te verkrijgen in de oorzaak achter een probleem of in het waarom achter gedrag(patronen). Deze inzichten worden niet verkregen door er over te praten maar door ons te leren verbinden met onze emotionele- en fysieke intelligentie die in ons lichaam is opgeslagen.. immers; alle hulpbronnen zijn in onszelf.

Heb je behoefte aan meer zelfinzicht als CEO, manager, ondernemer of gewoon als mens? Of wil je als manager je teams helpen zich beter te ontwikkelen of obstakels te overwinnen? Ontdek hoe onze opleidingen en met name de krachtige en intense manier van werken met familieopstellingen en organisatieopstellingen diepe inzichten geeft en je handvatten aanreikt om te leren het zelf te doen; 'aan het roer van jouw eigen leven staan'.  Onze opleidingen leren jou competenties te verwerven en bovenal richten deze zich op het vrijmaken van (veelal on)bewuste blokkades waardoor individuen in het hier en nu significant beter presteren en meer geluk ervaren, zakelijk en privé.

'Ondernemer, jij bent de zaak, werk dus harder aan jezelf dan aan je zaak'. 
De oplossing: ont-wikkel jouw soft skills!'

Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek voor meer informatie. Tijdens dit gesprek ontvang je een persoonlijk advies en de mogelijkheden tot vergoeding.

Managers willen soft skills ontwikkelen

Een op de vier ceo’s wenst zich dit jaar te verdiepen in meditatie of mindfulness om hun eigen effectiviteit te vergroten, zo blijkt uit onderzoek van organisatie Business Leaders. Hoog op de wensenlijst van managers staat onder andere het beter ontwikkelen van teams, medewerkers  en zelfinzicht.

‘Soft skills vervangen focus op winstgerichtheid bij CEO’s': lees het artikel in ManagementTeam (MT.nl van 24-02-2017)
 

Waarom softskillsopleidingen bij Ynnergy?

Ynnergy richt zich op professionele ontwikkeling, zingeving en menswording. Hierin ondersteunen wij jou als professional én als mens in jouw groei en ontwikkeling met als doel meer jezelf te worden, naar jouw bronnen te gaan, los te komen van belemmerende (on)bewuste blokkades en meer geluk en succes te gaan ervaren. Zakelijk én privé.

'Hard-skills hebben gemaakt dat jij je baan hebt verkregen, soft-skills maken dat jij deze behoudt!'

Je vraagt je af of Mindfulness of meditatie jou voldoende gaat helpen. Ontdek wat jij werkelijk nodig hebt en welke soft skills jij als (eind)verantwoordelijke dient te ontwikkelen. Neem contact op voor een persoonlijk gesprek en nadere kennismaking.

Ga snel naar:

 

Verantwoordelijkheid nemen is eigenaarschap ontwikkelen

Zoek je naar 'purpose', naar zingeving en ontwikkeling? Dan is persoonlijke ontwikkeling voor jou nu even belangrijker dan zakelijke doelen of je carriërepad. Dan is de opleiding 'Aan het roer van jouw leven' voor jou de weg. Kies jij voor zingeving, verdieping en wezenlijke verandering, dan ben je welkom. Voel je gezien en gehoord bij ons. Wij garanderen verandering in de vorm van een opleiding. Veel professionals zijn je voor gegaan. De keuze is aan jou. Neem contact op voor een persoonlijk gratis kennismakingsgesprek.

Ons opleidingsaanbod

Het opleidingsprogramma van Ynnergy bestaat uit drie leergangen en start met de opleiding persoonlijk leiderschap die je helpt 'aan het roer van jouw leven te staan'. Dit is een maatwerktraject binnen een vaste structuur dat wordt afgestemd op jouw (ontwikkel)vraag. In deze periode staat het leren voelen en omgaan met emoties, het ontwikkelen van een heldere mindset, je communicatie- en sociale vaardigheden centraal. Kortom; het ontwikkelen van je soft skills om te worden wie je bent! Om te staan aan het roer van jouw leven.

Je kunt bij ons de volgende opleidingen volgen:

 • Opleiding Persoonlijk Leiderschap 
  • Leergang 1: training Persoonlijke Doorbraak
  • Leergang 2: training de Verdieping
   Na óf parallel aan deze leergangen is het als manager, coach, therapeut of begeleider van mensen, mogelijk de geaccrediteerde opleiding familieopstellingen- en organisatieopstellingen te volgen om je leidinggevende- en coachvaardigheden te versterken.
 • Opleiding Systemisch Werken (duur: 9 maanden)
  • Leergang 3: Werken met familieopstellingen en organisatieopstellingen
   Deze Opleiding is geaccrediteerd met PE-punten.

Ynnergy levert maatwerk en heeft de naam intensief, persoonlijk te zijn en met veel aandacht te werken met mensen en hun behoeftes.

Hierna volgt een toelichting op de verschillende opleidingen die Ynnergy biedt:

Opleiding persoonlijk leiderschap 

Wil je jezelf verbeteren, groeien in je werk, beter presteren en meer succes behalen, meer energie hebben, een betere balans in werk en privé ervaren of jezelf positioneren? Dat kun je leren op de Ynnergy Academie met de opleiding Persoonlijk Leiderschap. Start met de leergang 'Persoonlijke doorbraak', ervaar je persoonlijke groei. Wij leren je dat vooral zelf te doen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw leven. Jij alleen bepaalt je geluk, jouw succes! De Ynnergy-methode geeft, samen met jou, een garantie voor jouw succes, zakelijk en privé.

Heb jij de persoonlijke doorbraak te pakken dan kun je verder met het tweede leergang van de Academie; de Verdieping. Wij helpen jou te leren anders te kijken naar je eigen leven en dat van anderen en zetten datgene in dat nodig is om jouw persoonlijk resultaat te gaan behalen. Je gaat de verdieping aan met jezelf. Wat wil jij nou echt met de leven, professionele carriere of je relatie. Je gaat aan de slag met jouw vragen over zingeving zoals; wie ben ik, wat wil ik nou echt. Is het dit nu? Hoe nu verder? Leer aan het roer van jouw leven te staan.

Lees alles over de opleiding persoonlijk leiderschap 

Opleiding Systemisch Werken met familieopstellingen

Deze 3e leergang van de Ynnergy Academie is speciaal voor professionals die naast hun huidige palet aan technieken en methodieken als manager, ondernemer, coach of therapeut wil leren werken met Systemisch werken, familieopstellingen of organisatieopstellingen. Deze geaccrediteerde opleiding biedt in korte tijd veel inzicht in het werken met familieopstellingen, organisatie(tafel)opstellingen en leer jou te denken vanuit de natuurwetten die aan het werken met 'Systemisch werk' ten grondslag liggen. 

Lees alles over de opleiding familieopstellingen

Professionele ontwikkeling: 'Creating You'

Je krijg outplacement aangeboden of je loopt in je professionele ontwikkeling tegen vragen aan. Is dit het nu? Wil ik dit blijven doen tot mijn pensioen? Wil ik een eigen bedrijf starten? Op dit keerpunt in je leven is er een unieke mogelijkheid om jezelf te vinden in wat je zakelijk wilt, waar jij je focus op wilt richten. Een opleiding die het mogelijk maakt alles te behouden wat jij kunt. Die jou bijleert wat jij nodig hebt om jouw professionele keuze te kunnen maken. Een opleiding die grotendeels in de avonduren wordt gegeven en daarmee uitstekend te combineren is met werk en/of gezinsleven.

Lees meer over professionele ontwikkeling

Praktische informatie

De Ynnergy Opleidingen wordt gegeven op landgoed Bleijendijk in de omgeving van Den Bosch en desgewenst in-company op locatie. Wij leveren maatwerk in menswording en professionele ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling is daarom een onderdeel van al onze opleidingen. Naast groepsgewijze werkvormen en supervisie is voor cursisten een individueel deel opgenomen. 

Wil je meer informatie over de Ynnergy Opleidingen neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de zakelijke mogelijkheden. 

"Soft skills get little respect but will make or break your carreer - Peggy Klaus- "