Persoonlijke coaching

Coaching betekent het ont-wikkelen van kwaliteiten en talenten van mensen. Het gaat uit van de reeds aanwezige talenten, vaardigheden en kwaliteiten. Ynnergy heeft een persoonlijke coachende en open houding naar de cliënt of cursist en doet dit voornamelijk vanuit de achtergrond en principes van NLP en Systemisch werk. Ynnergy coacht en begeleidt mensen vanuit de visie dat zij zelf mogen leren ontdekken welke 'hulpbronnen' zij in zich hebben om hun blokkades of hindernissen te overwinnen. Persoonlijke coaching gebeurt 'on-the-spot' samen met jouw persoonlijke coach van Ynnergy.

Livecoaching doet Ynnergy in de wekelijkse 'Open coach groep' en maakt onderdeel uit van het ontwikkelingsproces Persoonlijk Leiderschap. Hierin staat 'dat wat er ter tafel komt' centraal. De combinatie van NLP-coaching, systemisch werk (familieopstellingen), innerlijk kind-werk en lichaamsgericht werken maakt deze vorm zo effectief bij tal van vragen die betrekking hebben op je werk, relatie of privé. 'Wat gebeurt er nu concreet, wat heb je nodig, wat ervaar je, wat denk je en wat voel je?'

Wil jij niet in een groep wil starten. Heb je hulp nodig omdat het je niet meer alleen af kunt? Heb je behoefte aan iemand die luistert en  jou met vertrouwen en in veiligheid op deskundige wijze begeleidt in jouw vragen, privé, relationeel of zakelijk? Neem dan direct contact op met ons. Afhankelijk van jouw vraag of thema zullen wij een de passende coach contact met je laten opnemen. Deze Ynnergy-coach is geschoold in de basis van NLP en Systemisch werken zodat deze persoonlijke coaching verder gaat dan praten alleen. 

Persoonlijke coaching bij Ynnergy kent meerdere vormen;

  • persoonlijke coaching:  bij ontwikkelingsvragen en problemen
  • Livecoaching: groepsgewijs en verdiepend op individuele coaching
  • business coaching: voor professionals en zelfstandigen in ontwikkeling
  • executive coaching: voor de top van organisaties 

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt doorgaans gevolgd door een doelstellend gesprek. Hierin zullen we jouw persoonlijke doelen samen vaststellen en kunnen wij aangegeven hoe jij deze kunt gaan behalen.  

'Wil je meer informatie over *Persoonlijke coaching* neem vrijblijvend contact met ons op.”

Vraag naar de zakelijke mogelijkheden als je een opleiding of traject via de werkgever wilt.

"Je hebt alle hulpbronnen in je. Zorg nu nog dat je erbij komt. "