Referenties

'Volg je hart en gebruik je verstand'

-Jan Busschers-

Onze klanten willen een persoonlijke benadering. Ze zijn veelal MBO+ opgeleid, (en in de ogen van anderen) vaak succesvol, bewust zoekend naar groei en ontwikkeling en hebben op dat vlak  'al van alles gedaan'. Ze zoeken geluk en balans in het leven of datgene 'Wat ze werkelijk willen'. De persoonlijke issues en vragen raken altijd zakelijke doelstellingen. Of het nu gaat om 'beter communiceren', 'vergroten van emotionele weerbaarheid' of 'persoonlijke effectiviteit'. Vele cliënten hebben daarom inmiddels met support van hun organisaties bij Ynnergy een ontwikkeltraject gevolgd. Zie hierboven de logo's van enkele van onze opdrachtgevers.

Lees enkele ervaringen-testimonials van onze klanten:

"Verbluffend hoe snel ik mij veilig en vertrouwd voelde bij totaal onbekenden. Nooit gedacht dat ik zo snel diepe inzichten kon krijgen. IK? In een groep nog wel? Jan en Maries; compliment hoe jullie werken en mensen écht verder helpen"

-NK-


"Ik kom net terug van de organisatieopstelling verzorgd door Jan Busschers van Ynnergy. Ik ben er helemaal van ontdaan, wat een bijzondere ervaring!
Puur, openhartig, confronterend, leerzaam, emotioneel en nog veel meer van dat……
Herman, bedankt dat je mij in contact hebt gebracht met Jan!"

-KK-

“Altijd gedacht dat ik het allemaal wel met mijn wilskracht, met mijn denken kon oplossen. Nou, het traject ‘Stap uit je Burnout’ bij Ynnergy heeft me geholpen meer mijzelf te zijn. Ik ga nu ruim 1 jaar later blijvend anders om met vragen en behoeften van anderen. Wat een inzicht om te leren eerst goed voor mezelf ‘zorgen’ om van daaruit er voor een ander te zijn. Klinkt logisch als je het eenmaal door hebt. Ik weet het nu!  Jan en Maries, de Ynnergymethode werkt. Heel erg bedankt” 

–R.H-

“Mijn migraine waardoor ik niet kon werken en aan het overleven was, is hanteerbaar geworden. The Power of Ynnergy heeft me echt ergens doorheen geholpen. Ik heb nu vanuit de uitkeringssituatie mijn eigen bedrijf op kunnen bouwen” 

-RS-

“Ik wou groeien als professional. De persoonlijke aanpak van Ynnergy sprak mij meer aan dan wat ik bij Schouten en Nelissen en Phoenix opleiding heb gedaan. Mijn Persoonlijke Effectiviteit is veel groter, mijzelf positioneren en mijn grenzen aangeven op mijn werk voelt nu goed” 

–H.T-

“De hartklachten zijn niet meer teruggekomen na het volgen van de training ‘De Doorbraak’. Ik heb geleerd als directeur mijn ‘hart te volgen en mijn verstand te gebruiken’. Ik ben nu vrij van alle controles in het Jeroen Bosch ziekenhuis”.

-SvdS-

“Ik kan niet uitleggen hoe het werkt, maar één ding is zeker: Het heeft zoveel duidelijk gemaakt, ik kan niet anders zeggen als ‘het werkt’. Ik heb zoveel inzichten gekregen en vandaaruit stappen gezet. Dat maakt gelukkig. Het mooie is dat ik niets verloren heb, ik heb er alles bij gewonnen! Mijn vriendinnen raken enthousiast en zijn ook al aangestoken” 

–F.K-

“Elke keer weer als ik een familie- relatie- /of Organisatieopstelling van een bedrijf mag bijwonen, geeft het me weer enorm veel inzichten.  Ik mag het aankijken en doorleven! Er spelen de meest wonderbaarlijke taferelen af, zo voor je neus. De manier waarop Maries & Jan de sessies leiden: zeer kundig, vol vertrouwen en liefdevol. Ik voel me bij hen veilig en echt gezien, Chapeau!!!” 

-L.M-

“Het is zo fantastisch om te merken dat nu ik mijn eigen ‘delen’ aan durf te kijken waar ik eerst bang voor was. Vooral mijn angst om in mijn grootsheid te gaan staan! Ik heb enkele beperkende overtuigingen ‘leren omdraaien’: ik ben dat deel ‘boosheid’ niet, ik ben niet de ‘Angst’, het zijn allemaal delen van mij. Ik ben het geheel! Nu ik er doorheen gegaan ben kan ik zeggen; deze delen mogen er nu echt zijn, boosheid is niet slecht. De zwaarte die deze delen hadden is er nu niet meer. Ik voel me echt veel lichter en opgewekter. Dokter van Rooij, bedankt voor deze verwijzing naar Ynnergy”. 

-I.K-


“Wil je meer informatie over wat Ynnergy voor jou of je bedrijf kan betekenen neem vrijblijvend contact met ons op en vraag ook naar de zakelijke mogelijkheden.”

"Eén ervaring doet meer dan 1000 woorden "