Meer over relatiecoaching

Relatiecoaching van Ynnergy helpt bij vraagstukken om

Vastgelopen patronen en de sleur te doorbreken. Loop je vast in je relatie, overweeg je een scheiding, is de sfeer niet prettig meer, weet je niet meer hoe het verder moet? Relatievorming is iets wat we niet op school leren. Het heeft alles te maken met communicatie: communicatie met jezelf en communicatie met de ander. Wie ben jij in de relatie? Wat heb jij nodig? En wie is die ander en wat heeft die ander nodig.

Wat we concreet doen bij relatiecoaching
Relatieproblemen zijn er om ze op te lossen en dat doen we in gesprekken 2 op 2. Daarnaast zijn er relatieopstellingen en inzichtsopstellingen inbegrepen die inzicht geeft in de onbewuste dynamiek van jullie relatie.

Daarnaast zijn er enkele individuele coachingssessies voor diegene die dat het hardste nodig heeft in de relatie en kunnen deelnemers facultatief instappen in het lichaamwerk (mindfulness-qigong) gedurende de periode dat jullie aan Ynnergy verbonden zijn.

Vooral mannen ervaren al in de eerste sessie veel begrip en herkenning in de open, non-conformistische, scherpe en doortastende communicatie van Jan. Hij weet als geen ander mannen op hun gemak te stellen, hen uit te dagen en in beweging te krijgen. Maries heeft een liefdevolle, begrijpende en waarnodig een confronterende wijze van coachen die man en vrouw bewust maakt van hun ‘juiste positie’ in de relatie en helpt hen met belemmerende patronen in te zien en op te lossen

“Wil je meer informatie over *Relatiecoaching* neem vrijblijvend contact met ons op.”

"Wat heb jij nodig? "