Relatieproblemen

“Laat elkaar heel!” Relatiecoaching op z’n best. Ook als je een scheiding overweegt.
‘De communicatie de deur uit en de liefde er achteraan vertrokken!‘

DE KRACHT VAN RELATIECOACHING
Waarom je relatieproblemen aankijken? Omdat je ze anders, na eerst een echtscheiding, in een volgende relatie opnieuw tegen gaat komen. Geen relatietherapie maar een eerlijke vorm voor allebei, man en vrouw, in de vorm van een coachingstraject. Relatiecoaching van Ynnergy, door Jan en Maries, is doelgericht en in eerste instantie gericht op weer “on speaking terms” te komen met je partner. Binnen de relatiecoaching komen ieders behoeften en verwachtingen aan bod. Bovendien gaan wij van Ynnergy véél verder dan praten alleen! Ynnergy Helpt en Ynnergy Heelt!

Dreigt een echtscheiding dan is emo-mediation wellicht iets voor jullie.

Is de communicatie verslechterd en is de liefde erachteraan vertrokken? Dan is dit unieke relatietraject voor jullie zeer geschikt om vaak jarenlange patronen die in de relatie geslopen zijn te doorbreken. Geen relatietherapie met praten alleen! Maries en Jan zijn getrouwd en hebben samen 3 kinderen. Als geen ander snappen zij wat er kan spelen in een relatie. Daarom is een systeemopstelling van de relatie een zogenaamde ‘relatieopstelling’ in een proces belangrijk. Voor jullie en voor ons. Wij begeleiden jullie te leren het zelf te doen; relatievormen en relatie onderhouden, dat is onze belofte aan jullie.

“Wil je meer informatie over *Relatiecoaching* neem vrijblijvend contact met ons op.”

Lees meer over relatiecoaching...

YNNERGY HELPT BIJ VRAAGSTUKKEN OM
Vastgelopen patronen en de sleur te doorbreken. Loop je vast in je relatie, overweeg je een scheiding, is de sfeer niet prettig meer, weet je niet meer hoe het verder moet? Relatievorming is iets wat we niet op school leren. Het heeft alles te maken met communicatie: communicatie met jezelf en communicatie met de ander. Wie ben jij in de relatie? Wat heb jij nodig? En wie is die ander en wat heeft die ander nodig.

WAT DOEN WE CONCREET
Relatieproblemen zijn er om ze op te lossen en dat doen we in gesprekken 2 op 2. Daarnaast is een relatieopstelling inbegrepen die inzicht geeft in de onbewuste dynamiek van de relatie. Daarnaast zijn er enkele individuele coachingssessies voor diegene die dat het hardste nodig heeft in de relatie. En NLP-communicatietraining is inbegrepen alsmede lichaamwerk in de periode dat jullie aan Ynnergy verbonden zijn. Als echtpaar met 3 opgroeiende kinderen begeleiden en coachen Jan en Maries jullie met een deskundige en bovenal zorgzame en menselijke houding. Deze unieke aanpak werpt zijn vruchten af en garandeert een verbetering. Voorwaarde is dat jullie er echt voor willen gaan.

Vooral mannen ervaren al in de eerste sessie veel begrip en herkenning in de open, non-conformistische, scherpe en doortastende communicatie van Jan. Hij weet als geen ander mannen op hun gemak te stellen, hen uit te dagen en in beweging te krijgen. Maries heeft een liefdevolle, begrijpende en waarnodig een confronterende wijze van coachen die man en vrouw bewust maakt van hun ‘juiste positie’ in de relatie en helpt hen indien nodig met individuele sessies met Innerlijk Kindwerk.

Kosten voor dit relatietraject bedragen € 3.250 excl. btw.  E.a. is afhankelijk van de mate van persoonlijk issues die een rol spelen in de relatie. Na een vrijblijvende kennismaking zullen wij aangeven wat de kosten van het relatietraject zullen bedragen.

Voor de hardnekkige twijfelaar: Dit traject is goedkoper dan een vechtscheiding!

“Wilt u meer informatie over *Relatiecoaching* neem vrijblijvend contact met ons op.”

Ben je aanvullend verzekerd dan is vergoeding mogelijk. Vraag naar de zakelijke mogelijkheden als je een opleiding of traject via de werkgever wilt.

"De communicatie de deur uit en de liefde er achteraan vertrokken! "