rust ontspanning en
aandacht voor jezelf

Ynnergy: het is niet zomaar een naam, het draagt de belofte in zich van een beter leven

Retraites Spanje en Portugal

Waarom

Je wilt weer nieuwe energie opdoen en het liefst op een heerlijk zonnige locatie terwijl alleen maar op het strand liggen het ook niet voor je brengt!. Je wilt sterker worden en meer energie opdoen. Je drukke leven geeft je onrust en je snakt er naar om bij jezelf te komen. Een alternatieve vakantie wellicht? Kies voor deze retraite!

Voor wie

Als je rust en tijd voor jezelf zoekt? Even onthaasten om weer energie of nieuwe ideeen op te doen. Als jij jezelf tijd en ruimte kunt gunnen om 5 dagen vrij te maken in jouw agenda dan is deze energieweek echt iets voor jou. Misschien zit je op een keerpunt in je leven en wil je onderzoeken wat jij écht belangrijk vindt en hoe je op een liefdevollere manier kunt leren omgaan met jezelf. Of wil je herstellen van een ziekte of burn-out door rust te ervaren en te leren weer energie op te bouwen.

Wat het je oplevert

Is rust en afstand nemen van de alledaagse zaken en meer tijd en aandacht nemen voor jezelf. De afwisseling van inspanning en ontspanning geeft dat je in een diepe ontspanning en in je lijf komt. Je ervaart meer balans en je vergroot jouw:

 • grip op je energiehuishouding
 • kunnen ontspanning en innerlijke rust ervaren
 • focus waardoor jouw productiviteit stijgt
 • stressbestendigheid
 • gevoeligheid
 • hier en Nu bewustzijn ontwikkelen
 • rust en balans in je lichaam en je hoofd
 • tools om te leren loslaten
 • persoonlijke effectiviteit
 • persoonlijke kracht en eigenwaarde
 • vermogen om keuzes te maken voor en vanuit jezelf

en dat onder genot van lekker eten, een glaasje wijn en blauwe lucht,
zodat je meer plezier, succes en geluk ervaart en weer sterker terug naar huis gaat.

Deze retraite BodyMindfulness heeft je veel te bieden. Naast een ochtendprogramma met lichaamsgerichte meditatie in beweging heb je veel vrije tijd om de omgeving te verkennen of lekker tot rust te komen. Voor ieder wat wils. Samen nuttigen we de (zoveel mogelijk biologisch) vegetarische maaltijden (kokkin en voedingsdeskundige Maria van Oosterhout) wat al een feest op zich is. Wil jij je basis in jezelf versterken of meer persoonlijke kracht ontwikkelen dan is het leren opbouwen van energie essentieel.

Kosten

De kosten voor de retraite- energieweek bedragen € 850,-.  Dit is inclusief verblijfskosten, heerlijke en gezonde vegetarische maaltijden en alle transfers. Exclusief vlucht en 21% BTW. Neem contact met ons op voor alle informatie over o.a. de geadviseerde vluchten. 

Ervaringen met de Retraites

"Wat heb ik hier bijzonder fijne dagen beleefd en ben ik blij dat ik erbij was. Met nieuwe energie zet ik mijn levenspad voort en laat weer wat oud zeer achter. Dank voor de diepe transformatie, de warmte, het vertrouwen, de gezelligheid en het heerlijke eten".

“Een nieuwe ervaring van het in contact zijn met mijn diepste innerlijk. Een blijvend souvenir waar ik dagelijks van geniet, zijn de vijf ankerpunten. Deze tijd is zo’n unieke ervaring voor mij geweest, effectiever dan een vakantie. Dit gun ik ieder mens.’’

‘’Heerlijk om in de zon en onder de blauwe lucht in volledige overgave de dagelijkse trainingen Body Mindfulness in de ochtend te doen met Maries en daarna een duik in het frisse zwembad. Heerlijk gegeten van de smaakvolle gerechten van Maria. Mijn energie stroomt weer en ik ben dieper in mijn eigen lijf gekomen."

"Hoewel ik weet dat ik er met deze week nog niet ben is dit een prachtige aanzet om verder te gaan in mijn ontwikkeling om Aan het roer van mijn leven te komen staan. Dit ga ik bij thuiskomst dan ook doen met de training 'Persoonlijk Leiderschap'.

Plaats & data

Deze training op de volgende locaties gehouden:

Lissabon Portugal
Retraite BodyMindfulness 2018-2 Tijden
2 oktober (startdatum)
3 oktober
4 oktober
5 oktober
6 oktober
Schrijf je direct in
Contact

Wil je meer informatie over deze training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Ynnergy
 • Verandering gegarandeerd
 • Persoonlijk en toegankelijk
 • Online supportprogramma
 • Hoge klantscore
Persoonlijke contact

Heeft u nog vragen over deze training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

073 7515 075