Stap uit je burn out

Een terugkerende burn out of zit je al jaren niet goed in je vel of ervaar je gewoon dat jij je plaats niet kunt vinden in je leven, je relatie of op je werk? Kortom, je stelt jezelf de vragen: Wie ben ik en wat wil ik?

De training 'burn out behandeling'is een maatwerk traject dat jou ‘ergens’ doorheen helpt, succes verzekerd! Het traject is tevens de 1e leergang van de 'opleiding Persoonlijk Leiderschap'- dé opleiding in Menswording'. Deze burnout training is te vervolgen met de 2e leergang van de opleiding in Menswording: 'De Verdieping'. Lees meer over de burn out behandeling.

Kenmerken van een burn out
‘Ik heb een burn out gehad’ - hoor je regelmatig. Maar hoe weet je nou of je een burn out hebt? wat zijn de meest voorkomende klachten waarvan je misschien niet eens in de gaten had dat ze bij een burn out horen. Een burn out sluipt er langzaam in en in veel gevallen hebben mensen met een burn out al langere tijd last van

klachten als:

  • enorme vermoeidheid, het gevoel dat je helemaal opgebrand bent
  • geheugenverlies
  • slaapproblemen
  • verdriet dat je niet direct kunt herleiden

Wellicht denk je van jezelf- ‘het hoort er nu eenmaal bij’. Maar ook-‘niet zeuren maar gewoon doen’. Maar nu ben je zo vermoeid dat je je niet eens meer kunt herinneren
hoe het is ontstaan. Daarnaast voel jij je misschien eenzaam of alleen staan.

De vermoeidheid put je psychisch en lichamelijk uit

  • je raakt vervreemd van jezelf
  • je twijfelt aan je eigen kunnen, wordt cynisch
  • je neemt meer en meer afstand van je werk en je sociale omgeving
  • je trekt je terug in jezelf
  • alles voelt zwaar en als een verplichting

 
Ontdek de onderliggende oorzaak, pak die burn out voor eens en voor altijd aan!
Dat doe je met een burn out behandeling,  de training “The Power of Ynnergy”, een training in persoonlijke groei waar je in 4 – 6 maanden jouw belemmerende (gedrags)patronen gaat aankijken en doorwerken. In dat wat jou tegenhoudt en ook datgene wat er voor jou nodig is om ervoor te zorgen dat jij vol in het leven komt te staan. In eerste instantie werken we aan het herstellen van je energiebalans. We leren je te ontspannen, tot rust te komen en vooral innerlijke rust te ontwikkelen. Het is zoeken naar de balans voor jou tussen energiegevers en energienemers.

Het overall-doel van deze unieke training is dat jij aan het roer van je eigen leven komt te staan! Uniek is de training vanwege de brede benadering. We werken sterk vanuit onze intuïtie en geven je richting voor mogelijke oplossingen en verbeteringen. Je leert effectief om te gaan met stress en tijdig je grenzen te stellen. We brengen bovenal het Denken-Voelen-Doen in balans en werken met wat er nodig is! Maatwerk dus.

Wij maken tijdens de behandeling gebruik van verschillende technieken en zowel individuele en groepsgewijze werkvormen oa.: Systemisch werk – familieopstellingen – relatieopstellingen – organisatieopstellingen, NLP, Livecoaching, Persoonlijke coaching, Innerlijk Kind werk, Lichaamswerk, NEI.  Een intensief en succes verzekerd traject!

“Wil je meer informatie over *Burn out behandeling* neem vrijblijvend contact met ons op.”

Let op; dit persoonlijk ontwikkelingstraject geeft gegarandeerd blijvende veranderingen.

Ben je aanvullend verzekerd dan is vergoeding mogelijk. Vraag naar de zakelijke mogelijkheden als je een opleiding of traject via de werkgever wilt.

"Stap uit je Burn out! "