Met bewuste aandacht omgaan met stress

Voel jij je onzeker, opgejaagd, zwak, overrompeld of ontdaan? Dan wordt het tijd om actie te ondernemen. Actie, om je lichaam en geest weer in balans te brengen.

Wellicht is dit zo normaal voor je geworden dat je niet eens bewust stress ervaart!. Stress ervaar je als je 'nee' zegt tegen dat wat er is, tegen de realiteit!.
Leer jezelf te beschermen tegen stress door de signalen en symptomen van stress te herkennen, en stappen te nemen om de stress te verminderen. Leer dus omgaan met de 'negatieve symptomen' die dit jouw geeft. Het bezorgt je fysieke en mentale klachten die je niet makkelijk meer kwijt raakt en waar je soms aan onderdoor gaat. Daar kun je wat aan doen. Zelfs zo dat je er de rest van je leven vanaf bent. 

Doorbreek je patroon. Ynnergy leert je omgaan met stress

✓ Persoonlijk en effectief
✓ Snel diepe inzichten
✓ Met een blijvend resultaat
✓ In veel gevallen wordt deze training aan de hand van een offerte vergoed door de werkgever. Vraag ons naar de zakelijke mogelijkheden.


Privé werk balans is er ook voor jou

Kunnen omgaan met uitdagingen in de zakelijke en privéomgeving is belangrijk. Omgaan met stress is noodzakelijk voor een goede gezondheid en voor een goede werk-privé balans. Het leven zoals wij dit tegenwoordig gewend zijn, zit vol snelheid, deadlines, frustraties, werkdruk en is zeer gehaast.

Voor veel mensen is stress zo normaal, dat het een manier van leven is geworden. Stress is niet altijd slecht. Een dosis stress kan u helpen beter te presteren onder druk , het adrenalineniveau stijgt en het helpt u om beter uw best te doen. Zowel in uw privé leven als op uw werk. Maar als u altijd en overal constant onder hoge druk staat door bijvoorbeeld deadlines, zullen uw lichaam en geest uiteindelijk de prijs betalen. U ervaart stress. Er zijn een aantal bekende stresssymptomen. Toch zijn er ook stress symptomen die minder bekend zijn. Let op deze stress symptomen dus extra goed.

Stressklachten kunnen zijn:

  • gezondheidsproblemen: maag- en darmklachten, hoofdpijn, rugpijn etc
  • je slaapt slecht of komt overdag niet tot rust
  • je kunt je moeilijk concentreren
  • je voelt je gejaagd of je piekert veel

Als ondernemend persoon, professional of ondernemer ligt het voor de hand om beperkingen, problemen of emotionele blokkades met je verstand op te willen lossen. Logisch! Bedenk dan dat er met jouw intelligentie als professional of leider niet veel mis is. Stress ervaren is een disbalans. De oorzaak van jouw ‘niet in balans zijn’ is dus ergens anders in gelegen, anders had je het simpelweg al georganiseerd en gerealiseerd!

Nieuwsgierig wat Ynnergy voor je kan betekenen? Denk hier maar eens over na:

‘Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het veroorzaakt heeft…’

Voel je veilig en vertrouwd in onze unieke benadering om te leren omgaan met stress! Een onderdeel hiervan is de groepsgewijze werkwijze met daarin je eigen thema. Een werkwijze die de afgelopen 7 jaar de meeste verstokte scepticus op ‘werken in groepen’ deed verstommen!

Ons aanbod om te leren omgaan met stress:

  • Wil je ergens echt doorheen? Dan is het persoonlijk traject ‘Persoonlijke Doorbraak’ iets voor jou. De kosten voor deze training zijn vanaf € 3.250.- excl BTW. Maak eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
     
  • Wil jij inzicht en je bevrijden van beknellende banden? Dan is de workshop ‘Inzicht & bevrijding‘ iets voor jou. 

Stress, angst, burn-out, disbalans, onzekerheid

Wil jij ergens doorheen met blijvend resultaat? Kies dan voor een persoonlijk traject bij Ynnergy, ga met ons in zee en leer aan het roer van je eigen leven te staan. 

Door onze unieke modulaire opzet van de Ynnergymethode hebben wij tot op heden geen wachttijden.

“Wil je meer informatie over *omgaan met stress* neem vrijblijvend contact met ons op.”

Vraag naar de zakelijke mogelijkheden als je een opleiding of traject via de werkgever wilt.

"Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het veroorzaakt heeft… "