Beter Communiceren

Effectiever communiceren en jezelf beter positioneren is een uitdaging. Reageer jij niet zoals je zou willen, bevalt het gedrag van anderen je niet of krijg jij steeds woorden te horen die jij niet wilt of niet terecht vindt? Wat maakt dat jou dit overkomt? Dat het je overkomt is duidelijk, de oplossing is dan ook gelegen in de wijze hoe je hiermee omgaat. De vraag is wat er in jouw kan veranderen om blijvend effectiever te worden; om een betere communicator te worden, om jezelf te positioneren?

Wat wil jij leren? Welke situaties beknellen je en kom je niet uit? Welke patronen liggen onder het bekvechten met je partner of tussen jou en je collega / manager? Om op een doeltreffende en toch speelse manier met deze thema's te werken is er deze inmiddels beproefde NLP-training:  'Beter Communiceren-positioneren'. Ik spreek graag over  'denkkracht ontwikkelen'.

YNNERGY HELPT BIJ VRAAGSTUKKEN OM

Wat is de gewenste situatie en wat heb jij nodig om die te gaan bereiken? Wat houdt jou tegen? Welke onbewuste patronen houden je vast? Wat kun je gaan inzetten om meer open te communiceren om te ontvangen wat jij wilt?

"De meest flexibele van geest beheerst het systeem"

NLP-training Beter Communiceren leert jezelf positioneren

Deze training over 7 dagdelen is er voor iedereen die zich bewust wil worden van zijn of haar gedrag, een betere communicatie in wil leren zetten en denkkracht wil ontwikkelen om een ander situatie te leren bereiken die jij wilt. Ga aan het roer van je eigen leven staan en begin met anders te denken!

"Als je doet wat je altijd gedaan hebt krijg je wat je altijd gekregen hebt!" - A. Einstein -

Kosten
De kosten van de NLP-basistraining ‘beter positioneren en communiceren’ bedragen € 795,-.  Mocht je tijdens deze training besluiten toch het persoonlijke ontwikkelingstraject ‘Persoonlijke Doorbraak’ te doen dan worden deze kosten verrekend. Kosten zijn inclusief koffie, thee en verblijfsmiddelen, excl 21 % BTW.

Data
De training 'beter positioneren en communiceren' bestaat uit 7 dagdelen die in de avonduren op donderdagen te volgen is. Deze training wordt tweemaal per jaar gegeven. Kijk voor data van trainingen op onze agenda.

Eerstvolgende data in 2016 zijn de donderdagavonden: 

6, 13 okt

3, 10, 17 en 24 nov

1 dec

“Wil je meer informatie over de training *Beter communiceren en positioneren* neem vrijblijvend contact met ons op.”

Vraag naar de zakelijke mogelijkheden als je een opleiding of traject via de werkgever wilt.

"Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt "