Stap uit de hectiek en 
ontdek je verlangen

Ynnergy: het is niet zomaar een naam, het draagt de belofte in zich van een beter leven

Wandelreizen Zuid Europa

Waarom

Je houdt van bewegen en zoekt een nieuwe uitdaging. Je wilt nieuwe energie en nieuwe indrukken opdoen en het liefst op een heerlijk zonnige locatie. Je drukke leven geeft je onrust en je snakt er naar om bij jezelf te komen. Een alternatieve vakantie wellicht? Kies voor persoonlijk leiderschap. Kies voor deze wandelreis!

Voor wie

De training staat open voor ondernemers en ondernemende mannen en vrouwen die houden van regelmatig stevig wandelen, goed eten en drinken en van natuurschoon. Aantal deelnemers varieert per jaar. De reis gaat altijd door bij minimaal 6 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 12. Naast een wandelconditie is de enige voorwaarde dat (liefdes)partners niet mee mogen! En… houdt je van een grapje; vertel je ze of ben jij de leukste thuis? Dan heb je een streepje voor! 

Wat het je oplevert

Is rust en afstand nemen van de alledaagse zaken, nieuwe ontdekkingen en meer tijd en aandacht nemen voor jezelf. De afwisseling van inspanning en ontspanning geeft dat je in een diepe ontspanning en in je lijf komt en afstand neemt van beperkende gedachten of problemen. Je ervaart meer balans en je vergroot jouw:

 • grip op je energiehuishouding
 • kunnen ontspanning en innerlijke rust ervaren
 • focus waardoor jouw productiviteit stijgt
 • stressbestendigheid
 • gevoeligheid
 • hier en Nu bewustzijn ontwikkelen
 • rust en balans in je lichaam en je hoofd
 • tools om te leren loslaten
 • persoonlijke effectiviteit
 • persoonlijke kracht en eigenwaarde

en dat onder genot van lekker eten, een glaasje en blauwe lucht,
zodat je meer plezier en geluk ervaart en weer sterker terug naar huis gaat.

Deze leiderschaptraining zet je hoofd even stil en verbindt je met de elementen. Deze volstrekt unieke training wordt daarom gegeven in de vorm van een (stevige) wandelreis. Deze training is ca. 17 jaar geleden opgezet door Kees Zoontjens en inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse wandelsessie van ondernemers en professionals die samen genieten en èn passant elkaar een handje (op weg) helpen. Niet alleen Kees, ook andere deelnemers komen vaker terug. Het betreft elk jaar een leuke mix van mensen die al vaker meeliepen en anderzijds nieuwe aanwas in bevriende ondernemende mensen. Na deze training kom je terug met nieuwe energie, inzichten of heb je het oude achter je gelaten en kun je met recht zeggen; ‘Klaar is Kees’.

Wat doen wij

Een dagelijks actief programma brengt de deelnemers, stevig wandelend, luisterend naar elkaar, via ‘uitgezette wandelingen’, op de mooiste plaatsen in het betreffende (Zuid-Europees) land van bestemming. Goed schoeisel en wandelervaring is vereist omdat er dagelijks 5-7 uur (12-20 km) gelopen wordt over (sterk) geaccidenteerd terrein. De bagage wordt vervoerd en je loopt enkel met kleine rugzak met leeftocht voor elke dag! Dagelijks beëindigen we de dag in gezamenlijkheid en goed gesprek, onder het genot van goed eten en drinken waarin het ont-moeten en inspiratie centraal staat. We laten ons graag door elkaar verrassen. 

Wanneer

Deze 8-daagse training vindt minimaal 1-jaarlijks plaats eind september/begin oktober. De eerstvolgende training wordt ‘La Costa Divine''  in Zuid Italië ('De mooiste kust van Europa', aldus de Romeinen) van vrijdag 28 september tot vrijdag 5 oktober 2018.

Kosten

De kosten voor de  wandelreis bedragen € 1.295,-. Dit is inclusief verblijfskosten, heerlijke locale maaltijden en alle transfers en vlucht, exclusief drankjes op het terras en BTW (enkele over trainingsdeel).

Ervaringen met de wandelreizen

"Ik ben nu voor de tiende keer meegegaan en het verveelt me nooit. Elk jaar een andere bestemming. De vaste groep is ook dit jaar weer uitgebreid met 2 nieuwe leuk mensen. Ik blijf mezelf dit gunnen zolang als ik kan blijven wandelen"

"afgelopen jaar in Spanje diverse fantastische wandeltochten in de bergen gelopen zonder ook maar één mens tegen te komen, wel berggeiten en adelaars. Fijne mensen in de groep die mij ook feedback en tips gaven. Ik heb nieuwe input"

"Elk jaar is weer anders. Wat overeenkomt is de oneindigheid vooraf van een hele week gaan lopen zonder precies te weten waar naar toe. Per dag gidst iemand anders van de groep zodat ik de andere dagen 'vrij' was om allen maar te genieten"

"Jan, geweldige organisatie! We weten vooraf alleen het land en de streek waar we naar toe gaan. Best spannend. Maar jij hebt alles prima geregeld; van de vluchten en de transfers tot de hotels en de maaltijden. Ikzelf drink niet veel dus ben tevreden met de afspraak dat de drank op de terrassen zelf betaald wordt".

Contact

Wil je meer informatie over deze training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Ynnergy
 • Verandering gegarandeerd
 • Persoonlijk en liefdevol
 • Online supportprogramma
 • Hoge klantscore
Persoonlijke contact

Heeft u nog vragen over deze training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

073 7515 075