Dé trainer en opleider van soft-skills voor professionals in Nederland

Welkom onze site. Ynnergy is specialist in het opleiden, coachen,  trainen en begeleiden van mensen die niet lekker in hun vel zitten. Om welke reden dan ook. Zakelijk of privé, samen of alleen. Wij gaan met jou door dik en dun. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij je weer gelukkiger en sterker voelt en daardoor aan het roer van je eigen leven kunt staat. Door onze persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak garanderen wij een doorbraak in jouw denken, voelen en doen. Ynnergy helpt! 

Wil je groeien in je professionele ontwikkeling? Zoek je begeleiding en verdieping bij levensvragen? Wil je weten wie je bent en wat je wilt? Wij bieden:

Ynnergy helpt je bij vragen over zingeving en invulling van je leven, kortom over spiritualiteit en levensbeschouwing. Onze persoonlijke aanpak garandeert in korte tijd verandering in jouw leven. Wij gaan met jou door dik en dun. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij meer geluk en succes gaat ervaren. 

Wij, Maries Ligtvoet en Jan Busschers hebben een achtergrond in Pedagogiek en in organisaties. Als coach en trainer werken wij met mentale en emotionele thema's dat tot doel heeft de weerbaarheid van cliënten te vergroten.
Hiertoe werken we o.a. samen met huisarts Peer van Rooij en voedingsdeskundige Maria van Oosterhout van Gezondheidscentrum’In de leonardus‘in de Bossche binnenstad, met Fysiotherapeut Joop Fiedler, Shiatsutherapeut Jelle Dekker en Ademtherapeut Peter van Roosmalen.

Ynnergy traint op locatie en op het prachtige landgoed ‘Bleijendijk' te Vught. 

lees meer over Ynnergy en de oprichters Maries Ligtvoet en Jan Busschers

Maak kennis met ons en onze werkwijze en neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of één van de kennismakinsgtrainingen. 

"Als je doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd gekregen hebt  "