Dé trainer en opleider van soft-skills voor professionals in Nederland

Training en opleiding in Menswording & Maatwerk in persoonlijke groei 

Welkom op de site van Ynnergy; de beste energieleverancier voor hoger opgeleiden, middelbaar en hoger personeel. Wij zijn Maries Ligtvoet en Jan Busschers , oprichters en eigenaren van Ynnergy voor Soft Skills Opleidingen in Persoonlijk Leiderschap en Opleidingen in Familieopstellingen en Organisatieopstellingen. Wij ondersteunen mensen die aan het roer van hun eigen leven willen komen en willen groeien en transformeren als mens èn als professional. Wij gaan verder waar anderen stoppen. We gaan naar de kern van de problematiek omdat alleen dan wezenlijke verandering mogelijk is. Gegarandeerd. Met al onze eigen ervaringen, verkregen inzichten door studies en 30 jaar werkervaring, zeggen wij tegen onszelf en de wereld: Wij zijn steeds meer onszelf geworden: vrijer, zelfverzekerder, authentieker en dus gelukkiger.  Dit dragen wij door.

Ynnergy helpt

Wil je groeien en meer succes? Zit jij niet lekker in je vel, pieker je veel, heb je stress, ben je onzeker of loopt je relatie niet lekker? Ynnergy helpt jou om jouw problemen diepgaand aan te pakken en tot wezenlijke transformatie te komen.

Doe jij wat je wil en wil jij wat je doet?

Wil je met passie doen wat je doet, je eigen drijfveren (terug) vinden, beter leren omgaan met je emoties, je doelen verwezenlijken of nieuwe energie opdoen?  Het kan echt! Met de Ynnergy-methode garanderen wij een doorbraak in jouw persoonlijke groei.

Waarom Ynnergy

Ynnergy is specialist in het opleiden, coachen en begeleiden van mensen die niet lekker in hun vel zitten. Om welke reden dan ook. Zakelijk of privé, samen of alleen, jong of oud. Wij gaan met jou door dik en dun. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij je weer gelukkiger en sterker voelt en daardoor aan het roer van je eigen leven kunt staan. Wij leren jou het zelf te doen.

Denken, voelen en doen in balans

Door onze persoonlijke en doelgerichte aanpak garanderen wij binnen enkele maanden een verandering in jouw denken, voelen en doen. Op het moment dat die drie elementen in balans zijn kun jij je dromen waarmaken. Vol energie en met succes. Ynnergy helpt! 

De belofte van Ynnergy

  • Persoonlijke aanpak van jouw probleem
  • Diepe inzichten
  • Denken, voelen en doen in balans
  • Positieve verandering in je leven

Contact

Stap uit de vicieuze cirkel en neem het heft in eigen hand. Samen met Ynnergy gaat het jou lukken. Dat garanderen we.

Voor vrijblijvende informatie of voor een kennismakingsgesprek neem gerust contact met ons op. Je bent al op de goede weg. 

 

"Het is zonde van je tijd als jij je leven niet leeft zoals jij dat wilt. "