Dé oplossing voor vermoeidheid, onrust, angsten en onzekerheid

Je hebt al veel gedaan in persoonlijke ontwikkeling en je blijft met (emotionele) blokkades rondlopen of jij kunt jouw plaats niet vinden? Een veel gehoorde slogan: 'Hart en hoofd verbonden' spreekt je erg aan. Het is namelijk iets waar ieder mens naar zoekt! Maar hoe doe je dat in de dagelijkse praktijk? Je kwaliteit van zorgen voor een ander kost je energie in plaats van dat het je iets oplevert, of je denkt aan een dreigende burnout.

Waarom de Ynnergymethode

Loop je met regelmaat tegen dezelfde (lichamelijke) ongemakken of belemmeringen op of herken je iets van (terugkerende) problemen of angsten dan is er sprake van een patroon.

Jouw lichamelijke reacties zoals stress, moeheid, hoofdpijn of darmkrampen zijn symptomen en niet de oorzaak! Ynnergy richt zich op de (veelal onbewuste) oorzaak onder het benoemde 'probleem'. Steeds meer mensen vinden hun weg naar Ynnergy. De ontwikkelde Ynnergymethode gaat naar de 'kern van de zaak'. Wij hebben inmiddels enkele trainingen en workshops ontwikkeld op basis van de Ynnergymethode. De meest gevolgde training is de 'Persoonlijke Doorbraak' die inmiddels een succespercentage van > 85 % kent-binnen 6 maanden! Steeds meer Bedrijven, Arboartsen, AOVerzekeraars weten de weg naar Ynnergy te vinden. Klik hier voor testimonials en referenties. 

Ynnergy helpt bij vraagstukken

  • van mensen die beter willen functioneren
  • over 'niet lekker in je vel' zitten
  • het doorbreken van belemmerende patronen
  • dat jij je plaats in het leven niet kunnen vinden
  • rondom (chronische) vermoeidheid of zelfvertrouwen
  • bij burnout en bij (licht) depressieve klachten

Wat is de Ynnergymethode

De Ynnergymethode is een aanpak in bewustzijnsontwikkeling die ontwikkeld is door Jan Busschers en Maries ligtvoet van Ynnergy. Het ik een combinatie van technieken en methodieken die denkkrachtontwikkeling mogelijk maakt ( Familieopstellingen, Neuro linguistisch Programmeren (NLP), Innerlijk kind werk en BodyMindfulness)die gericht is op het doorbreken van belemmerende patronen die mensen te lang in de greep heeft gehouden. De Ynnergymethode leert je in 4-6 maanden je cognitieve intelligentie (IQ) en je fysieke intelligentie (FQ) te verbinden met je emotionele intelligentie (EQ). In de volksmond Denken-Voelen-Doen in balans!  Hoofd en hart verbonden!

Denken, voelen en doen in balans

Door onze persoonlijke en doelgerichte aanpak garanderen wij binnen enkele maanden een verandering in jouw denken, voelen en doen. Op het moment dat die drie elementen bij jou in balans zijn heb je meer energie, kun jij je doelen realiseren en ben je succesvol. 

De belofte 

  • Persoonlijke aanpak van jouw probleem
  • Diepe inzichten
  • Denken, voelen en doen in balans
  • Positieve verandering in je leven

De oplossing

Ynnergy biedt de oplossing voor vermoeidheid, onrust & onzekerheid. Speciaal daarvoor is de training in denkkrachtontwikkeling, de 'Persoonlijk Doorbraak' ontwikkeld.

“Wil je meer informatie over *de Ynnergymethode* neem vrijblijvend contact met ons op.”

"Aan het roer van jouw leven "