Ynnergy: het is niet zomaar een naam, het draagt de belofte in zich van een beter leven

Ynnergy Academy

Jij wilt verandering/verbetering in jouw leven. Welkom bij Ynnergy. Ynnergy Academy is al vele jaren specialist in wezenlijke verandering in persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Met zo'n 25 jaar ervaring richten wij ons op het coachen,  trainen, begeleiden en opleiden van mensen die aan het roer van hun leven willen komen staan. Resultaat gegarandeerd.

Voor wie

Jij wilt  willen groeien en ontwikkelen om te worden wie je bent en je volledige potentieel te leven. Je wilt je energie terug. Je wilt rust en kracht ontwikkelen. Wellicht zit je momenteel niet lekker in hun vel en kun jij je, om welke reden ook, beperkt voelen in je vrijheid om te handelen zoals jij ten diepste zou willen, zakelijk of privé, samen of alleen. Als je levensvragen hebt of aandoeningen waar medisch geen afdoende behandeling voor bestaat, biedt Ynnergy wezenlijke veranderingen. Door onze persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak garanderen wij een doorbraak in jouw denken, voelen, doen en willen. Wij gaan verder waar anderen stoppen.

Ynnergy Academy is opgericht in 2006 door Jan Busschers en Maries Ligtvoet in 's-Hertogenbosch, ontstaan uit de praktijk In Balans van Maries Ligtvoet. Sinds 2018 zijn wij landelijk gaan werken met aangesloten partners die gecertificeerd zijn als Ynnergytrainer op basis van Persoonlijk Leiderschap en systemisch werken met de geaccrediteerde opleiding familieopstellingen en organisatieopstellingen. Een aantal van onze diensten en producten worden in verschillende regio's gegeven. Vraag wat de beste condities zijn voor jou en neem contact op met één van onze trainers: 

Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek    of     Ik zoek een passende training of opleiding