Ynnergy: succes en geluk door persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn Jan Busschers en Maries Ligtvoet

Jij wilt verandering/verbetering in jouw leven. Welkom bij Ynnergy. Ynnergy Academy is al vele jaren specialist in wezenlijke verandering in persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Met zo'n 20 jaar ervaring richten wij ons op het coachen,  trainen, begeleiden en opleiden van mensen die aan het roer van hun leven willen komen staan. Wij leren jou je hart te volgen en je verstand te gebruiken. Resultaat gegarandeerd.

Voor wie

Jij wilt groeien en ontwikkelen om te worden wie je bent en je volledige potentieel te leven. Je wilt je energie terug. Je wilt rust en kracht ontwikkelen. Wellicht zit je momenteel niet lekker in hun vel en kun jij je, om welke reden ook, beperkt voelen in je vrijheid om te handelen zoals jij ten diepste zou willen, zakelijk of privé, samen of alleen. Als je levensvragen hebt of aandoeningen waar medisch geen afdoende behandeling voor bestaat, biedt Ynnergy wezenlijke veranderingen. Door onze persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak garanderen wij een doorbraak in jouw denken, voelen, doen en willen. Wij gaan verder waar anderen stoppen.

Ynnergy Academy is opgericht in 2006 door Jan Busschers en Maries Ligtvoet in 's-Hertogenbosch, ontstaan uit de praktijk 'In Balans' van Maries Ligtvoet. Samen zijn wij getrouwd, hebben 3 kinderen gekregen en doen samen alle ontwikkeltrajecten, opleidingen en Familieopstellingen waarbij de viool van Jan altijd klaarligt.

Onze cliënten in de (maatwerk) jaartraining Persoonlijk Leiderschap en de cursisten aan de geaccrediteerde opleiding Familieopstellingen en Organisatieopstellingen en Systemisch Coachen komen vanuit heel Nederland. Vraag dus wat voor jou de beste condities zijn voor jou. Neem direct contact op of gebruik onze keuzehulp om de passende training voor jou te vinden: 

Mail ons je vraag of bel 073 7515075        Kies je training met onze keuzehulp