ontwikkel kracht 
en balans in je leven

Ynnergy: succes en geluk door persoonlijke ontwikkeling

Burn out behandeling in 3 mnd

Een burn-out geeft het gevoel dat je helemaal op bent. Je batterij is leeg en het lukt je niet meer om deze op eigen kracht op te laden. Een burn-out ontstaat vaak na een langere stressperiode, maar een hoge werkdruk of stress is niet altijd de oorzaak van een burn-out.

Ga direct naar:

Lees meer over het programma 'Stap uit je burn out'

Factoren als een bepaalde levensstijl of kenmerkende karaktertrekken kunnen ook bijdragen aan het ontwikkelen van een burn-out. Ook wanneer er in je omgeving iets gebeurt dat een grote indruk heeft gemaakt, kan dit ervoor zorgen dat je een burn-out krijgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een echtscheiding, ziekte of het verlies van een dierbare.

Onze burn-out behandeling in de vorm van de ‘Stap uit je burn-out’ training is een traject op maat dat jou echt ‘ergens’ doorheen helpt. Succes verzekerd!

"Er huist meer verstand in je lichaam dan in je beste wijsheid"

De behandeling van je burn-out

Met de burn-out behandeling maken we je bewust van de bronnen die bij jou voor de stress zorgen. Als we de bron ontdekt hebben, leren we je om hiermee om te gaan. Zo voorkom je in de toekomst een teveel aan spanning of zelfs een burn-out. Deze training (heel bewust geen individuele coaching) is een volstrekt unieke maatwerktraining op basis van de Ynnergymethode die denken-voelen en doen in balans leert brengen. De inhoud van de training is als volgt:

 • Gedurende een periode van 3 tot 6 maanden ga jij jouw persoonlijke belemmerende (gedrags)patronen en onderliggende oorzaken herkennen en hieraan werken.
 • Ontdek wat jou tegenhoudt om in balans te komen of jou telkens maar weer over je grens laat gaan.
 • Ontdek wat er voor jou nodig is om weer vol in het leven komen te staan.
 • Herstel je energiebalans.
 • Leer je ontspannen, tot rust te komen en vooral innerlijke rust te ontwikkelen. Het is zoeken naar de balans voor jou tussen energiegevers en energienemers.

Met de burn-out behandeling ontdekken we de onderliggende oorzaken die opgeslagen liggen in ons onderbewustzijn en die lossen we op. Het unieke van deze training is dat jij erna aan het roer van je eigen leven komt te staan! De training is uniek vanwege de brede benadering. Wij leveren maatwerk en werken vanuit vertrouwen en veiligheid. Je ontwikkelt diepe inzichten in je eigen leven, leert effectief om te gaan met stress en tijdig je grenzen te stellen. Tijdens onze burn-out behandeling ga je jouw eigen gedachten en gedrag onderzoeken én waar nodig veranderen.  Je begint altijd met de workshop Ynnergy helpt: 'Inzicht en Bevrijding'.

Methoden en techniek van de behandeling; Juist de combinatie maakt het verschil

 • Systemisch werk
 • Familieopstellingen
 • Relatieopstellingen
 • Organisatieopstellingen
 • NLP
 • Live coaching
 • Persoonlijke coaching
 • Innerlijk Kind werk
 • Lichaamswerk (meditatie in beweging)
 • BodyMindfulness
 • Denkkrachtontwikkeling
 • Hartcoherentie

Lees meer over de training 'Stap uit je burnout'

Wat zijn de symptomen van een burn-out?

Het zijn vaak de doorzetters en harde werkers die op een bepaald moment vastlopen en daardoor een burn-out krijgen. Een burn-out ontstaat namelijk niet zomaar, maar sluipt er langzaam in. De signalen zijn in een vroeg stadium vaak al duidelijk; vermoeidheid voor en na het werk, geen zin om te gaan werken en prikkelbaar zijn. Er zijn ook klachten waarvan je niet eens in de gaten hebt dat ze bij een burn-out horen, zoals:

 • Een constant stressgevoel: dingen willen maar niet lukken
 • Enorme vermoeidheid: het gevoel hebben dat je helemaal opgebrand bent
 • Geheugenverlies en concentratieproblemen
 • Slaapproblemen: genoeg slapen maar niet uitgerust zijn
 • Lichamelijke klachten zoals buikpijn of hoofdpijn
 • Somberheid, lusteloosheid, hartkloppingen
 • Verdriet dat je niet direct kan herleiden
 • Vervreemd raken van jezelf en van je gevoel
 • Twijfelen aan je eigen kunnen of cynisch worden
 • Afstand nemen van je werk en je sociale omgeving
 • Jezelf terugtrekken met stress en paniek
 • Alles voelt zwaar en als een verplichting
 • Angsten, paniekaanvallen of hyperventilatie

Ervaringen met onze burn-out behandeling

 • "Het is echt onvoorstelbaar hoe goed ik geholpen ben tijdens de burn-out behandeling. Door mijn burn-out was ik zelfs bang om de deur uit te gaan omdat ik niet wilde dat mensen mij zouden vragen hoe het met me ging. Achteraf kan ik me dat gelukkig niet meer voorstellen. Het is een zware periode van behandelen geweest, maar de burn-out behandeling heeft ervoor gezorgd dat ik weer aan het werk ben en kan genieten van het leven.’’ - CF
 • ‘’Na het halen van mijn vwo-diploma ben ik direct in dienst gekomen bij een advocatenkantoor en ging daarnaast 1 dag per week naar school. Het bleek dat deze keuze voor mij een beetje te hoog gegrepen was, want de druk was te hoog. Ik raakte achter op school, voelde me steeds vaker ziek en kreeg paniekaanvallen. Aan een burn-out had ik niet echt gedacht op zo’n jonge leeftijd, maar toch was het zo. Door de burn-out behandeling ben ik ervanaf gekomen.’’ - GT

 

 

Kosten, plaats en tijdstippen van de burn-out behandeling

De training 'Stap uit je burn-out' wordt periodiek gestart en wordt gegeven in de omgeving van Den Bosch. De training is modulair opgebouwd. In het intakegesprek lichten wij het een en ander toe. Afhankelijk van jouw situatie en (financiële) mogelijkheden bepalen we in overleg de aanpak. Ter indicatie: de kosten van een traject bedragen tussen de € 1.295,- en € 5.500,- (Jaartraining Persoonlijk Leiderschap. Kosten zijn inclusief verblijfskosten en exclusief 21 % BTW.

Wanneer: Meerdere keren per jaar, zie eerstvolgende startdatum
Waar: Omgeving Den Bosch
Vergoeding: Ynnergy wordt vergoed onder de aanvullende verzekering

Mail ons je vraag of bel direct 073 7515075

Vergoedingen van je burn-out behandeling

Een vergoeding van je burn-out behandeling is heel goed mogelijk. Ynnergy is aangesloten en geregistreerd bij de VIV en de SRBAG. Als je aanvullend bent verzekerd, wordt een deel van de kosten vergoed. Als je zelfstandig ondernemer bent, lees dan meer over de mogelijkheden.

Veel burn-out trajecten bij Ynnergy worden (deels) vergoed door de werkgever in overleg met de bedrijfsarts. Veelal aan de hand van een offerte. Ynnergy is bekend bij veel instanties, re-integratiebureaus, de UWV en bedrijfsartsen. Vraag naar onze referenties of lees hier meer over op onze site. We zijn erkend scholingsinstelling voor het UWV. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door het KTNO, orde van beroepscoaches NOBCO en het SKJ.

De ervaring leert dat ca. 80 % van de offertes door de werkgever wordt gehonoreerd.

Contact opnemen voor de burn-out behandeling

Let op: dit persoonlijk ontwikkelingstraject geeft gegarandeerd blijvende veranderingen.?
*Vraag naar de zakelijke mogelijkheden als je een opleiding of traject via je werkgever wilt.

Contactformulier

Wil je meer informatie over een burn-out behandeling? Neem contact met ons op via het contactformulier


"Er huist meer verstand in je lichaam dan in je beste wijsheid "

Waarom burn out behandeling

Je voelt je al langer moe en futloos. Je bent op! Een Burn out misschien? Lastig om voor jezelf te erkennen; maar je bent heel moe, hebt weinig energie en emoties lijken je leven te bepalen. Burn out is geen harde diagnose maar jij ervaart (lichamelijke en/of geestelijke) klachten. Je hebt het idee dat iets jou blokkeert maar je kunt het met praten alléén niet oplossen. Weet, dat je jouw problemen of blokkades alleen werkelijk kunt oplossen als je de oorzaak kent. 90% van ons gedrag wordt gestuurd vanuit het onderbewustzijn. Hiermee werken is de enige manier om tot wezenlijke verandering te komen. Als je het had geweten, dan had je het toch allang veranderd! Ynnergy is al 20 jaar expert in burnout behandeling en wezenlijke verandering. BEVRIJD JEZELF dus en bouw weer levensenergie op, zakelijk en privé. Jij gaat thuiskomen bij jezelf, want dat is hard nodig. Je hoeft niet meer zo je best te doen, maar je mag gewoon zijn wie jij werkelijk bent.

Voor wie

Als jij levensenergie wilt en innerlijke rust? Dan is dit iets voor jou. Je wilt eindelijk van je burnout verwante klachten af? Praten is goed, maar praten alléén heeft jou tot nu toe niet geholpen. Jouw denken, hoe goed ook ontwikkeld, is ook niet in staat gebleken om het tij te keren; anders had je dat allang gedaan! Het is tijd om levensenergie te gaan opbouwen. Vaak is het nodig om eerst nog even op zoek te gaan naar de diepere (on)bewuste oorzaken van jouw energietekort, vermoeidheid, stresssymptomen en lusteloosheid. In dit maatwerktraject begeleiden wij jou liefdevol naar jezelf opdat jij jouw persoonlijke doorbraak bereikt, wordt wie jij werkelijk bent en herstelt tot re-integratie.

Wat het jou oplevert

Het levert je levensenergie en innerlijke rust op. Je bevrijdt jezelf van beknellende banden en patronen en komt tot rust. Je krijgt diepe inzichten in wat er precies aan de hand is en welke (on)bewuste mentale- en emotionele patronen er voor verantwoordelijk zijn. En wat is er nodig om weer op te gaan bouwen? De burn out behandeling is één groot helingsproces voor jou. Je leert loslaten, rust en vertrouwen ontwikkelen. Het levert je een wezenlijke verandering op doordat je beter voor jezelf leert zorgen, energie leert opbouwen,  je grenzen kunt aangeven en in jouw kracht komt te staan. Verandering garandandeerd. 

Klik hier voor een gratis adviesgesprek        Mail ons je vraag of bel direct 073 7515075

Inhoud
Module 1: tot ontwikkeling van:
 • Diepe inzichten in eigen gedrag endat  van de kinderen
 • Bevrijding van grootste blokkades en ballast
 • Kennen en loslaten van emoties
 • Vergroten van mentale weerbaarheid 
 • Vermogen tot grenzen stellen en bewaken
 • Van onzekerheid en faalangst naar vertrouwen
 • Van vermoeidheid naar vitaliteit
 • Eeen stevig zelfvertrouwen ontwikkelen
 • Toepassen en omgaan met stress
 • Betere privé-werkbalans
 • Aanpakken slaapproblemen
 • Rust, ontspanning en balans vinden
 • Herstel van burn out verwante klachten
  en...
 • Kiezen voor gezonde voeding  ipv voor vulling
 • Vermogen tot rouwverwerking    
 • Dat wat jij nodig hebt om los te kunnen laten    
 • Je hart te volgen én je verstand te gebruiken    
 • Doorgronden longproblemen    
 • Bewustwording ademhalingsproblemen    
 • Bewustwording    
 • Tools in omgaan met depressieve klachten    
 • Tools voor leer- en concentratieproblemen    
 • Inzicht in oorzaken paniek en angsten    
 • Tools voor betere relatievorming    
 • Emotionele mediation bij (v)echtscheiding    
 • Vergroten persoonlijke effectiviteit    

  en Bevrijd Jezelf van beknellende banden
Module 2: herken, leer en ontwikkel waar nodig:
 • Leren omgaan met emoties
 • Vermindering hoofdpijn- en migraineklachten
 • Basishouding in persoonlijke kracht
 • Beperkingen in eigen communicatie
 • Negatieve gedachten transformeren
 • Omgaan met weerstanden en blokkades
 • Tools om tot verandering te komen
 • Inzicht in conflicthantering
 • Bewustwording stress, overspannenheid
 • Leren voelen
  en...
 • Inzicht in dynamiek achter vage (solk) klachten
 • Oorzaken en blokkades energietekorten
 • Hier en nu bewustzijn ontwikkelen
 • Inzicht rol en verantwoordelijkheden
 • Geschiedenis en patronen doorbreken
 • Een positief zelfbeeld ontwikkelen
 • Van moeheid naar levensenergie op te bouwen
 • Omgaan met hoogsensitiviteit. Wat is nodig?
 • Van eenzaamheid naar verbinding, nooit meer alleen

  Bevrijd Jezelf en ervaar een persoonlijke doorbraak, zakelijk en privé
Werkwijze

Aanmelding

Het is mogelijk om je direct in te schrijven via de website voor de BURN OUT BEHANDELING in 7 dagen. Wil je vooraf meer informatie ontvangen of jouw vraag of probleem aansluit bij deze training dan bieden wij jou de volgende mogelijkheid om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen; klik hier voor het aanvragen van een kennismakingsgesprek.

Training

De begeleiding is gericht op het herkennen en doorbreken van patronen en (on)bewuste blokkades èn om weer energie op te bouwen. Je leert onbewuste overtuigingen en emoties die jou vasthouden, loslaten. Je leert emotionele intelligentie (EQ) te ontwikkelen. Je leert voelen en de verbinding met jezelf te maken: Daar zit het geluk!  De training start met de 1e module BEVRIJD JEZELF waar de bewustwording en het verkrijgen van diepe inzichten centraal staat. In de training bouw je in de 2e module HEEL JEZELF voort op de verkregen inzichten en leer jij jouw denken - voelen -  doen te verbinden. Je hebt wellicht al gehoord over de verbluffende effecten van de Ynnergymethode. Gewerkt wordt met systemische principes, NLP, Familieopstellingen, innerlijk kindwerk, lichaamsgerichte meditatie in beweging, BodyMindfulness en livecoaching zodat je beter in je vel komt te zitten en besluiten leert te nemen vanuit je gevoel en intuitie. Deze maatwerktraining wordt op volstrekt unieke wijze gegeven in groepsgewijze werkvormen met eigen cases. Twee individuele consulten zijn inbegrepen ter ondersteuning van jouw proces.

Online academy

Als ondersteuning in jouw proces bieden wij jou de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Ynnergy Online Support Programma. Hierin kun je gratis met een inlogcode in 7 lessen op jouw moment online gebruikmaken van diverse (lichaamgerichte) oefeningen die jou helpen om meer rust, ontspanning en balans te ervaren zodat jij je meer met je persoonlijke kracht leert te verbinden.

Kosten

De kosten van deelname bedragen € 3.250,- inclusief verblijfskosten, water, koffie en thee, excl 21 % BTW. De 3 boeken van auteurs Maries Ligtvoet en Jan Busschers en de CD 'BodyMindfulness' zijn inbegrepen.

Offerte

Persoonlijke ontwikkeling heeft altijd een positief effect op de omgeving, zakelijk én privé. Veel cliënten volgen deze training in het kader van hun uren: duurzame inzetbaarheid of binnen hun persoonlijk ontwikkelingsbudget. Het opmaken voor een maatwerkofferte naar de werkgever onder vermelding van 'zakelijke doelstellingen' is mogelijk. Vraag altijd naar de mogelijkheden voor vergoeding van de werkgever. Wij maken graag een maatwerkofferte voor je op. 

Vergoeding

Fiscale aftrek voor ontwikkeling als studiekosten en scholingsuitgaven wordt afgeschaft per 2019. Wil jij je kosten nog zeker kunnen aftrekken, meld je dan nog aan in 2018. 
Jij bent je zaak! Persoonlijke en zakelijke ontwikkeling door studie en scholing als mens resulteert in relationele en zakelijke keuzes en een betere gezondheid. Een deel van ons werk komt voor vergoeding in aanmerking. Wellicht ben je aanvullend verzekerd voor consulten Natuurgeneeskunde? Omdat deze onderdeel uitmaken van ons ontwikkelingstraject worden deze (deels) vergoed!  Meer over vergoedingen   

Gratis kennismakingsgesprek of bel direct 073 7515075

Contact

Wil je meer informatie over deze training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Ynnergy
 • Verandering gegarandeerd
 • Persoonlijk en liefdevol
 • Online supportprogramma
 • Hoge klantscore
Persoonlijke contact

Heeft u nog vragen over deze training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

073 7515 075