burn out hoera!?

word wie je bent

 

Verandering gegarandeerd
Uniek helend proces
Persoonlijk en liefdevol
Ruim 20 jr ervaring
9,2
Hoge klantscore

Burn out behandeling

Inschrijven

Een burn-out geeft het gevoel dat je helemaal op bent. Je batterij is leeg en het lukt je niet meer om deze op eigen kracht op te laden. Een burn-out ontstaat vaak na een langere stressperiode, maar een hoge werkdruk of stress is niet altijd de oorzaak van een burn-out.

Ga direct naar:

Lees meer over het programma 'Stap uit je burn out'

Factoren als een bepaalde levensstijl of kenmerkende karaktertrekken kunnen ook bijdragen aan het ontwikkelen van een burn-out. Ook wanneer er in je omgeving iets gebeurt dat een grote indruk heeft gemaakt, kan dit ervoor zorgen dat je een burn-out krijgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een echtscheiding, ziekte of het verlies van een dierbare.

Onze burn-out behandeling in de vorm van de ‘Stap uit je burn-out’ training is een traject op maat dat jou echt ‘ergens’ doorheen helpt. Succes verzekerd!

"Er huist meer verstand in je lichaam dan in je beste wijsheid"

De behandeling van je burn-out

Met de burn-out behandeling maken we je bewust van de bronnen die bij jou voor de stress zorgen. Als we de bron ontdekt hebben, leren we je om hiermee om te gaan. Zo voorkom je in de toekomst een teveel aan spanning of zelfs een burn-out. Deze training (heel bewust geen individuele coaching) is een volstrekt unieke maatwerktraining op basis van de Ynnergymethode die denken-voelen en doen in balans leert brengen. De inhoud van de training is als volgt:

 • Gedurende een periode van 3 tot 6 maanden ga jij jouw persoonlijke belemmerende (gedrags)patronen en onderliggende oorzaken herkennen en hieraan werken.
 • Ontdek wat jou tegenhoudt om in balans te komen of jou telkens maar weer over je grens laat gaan.
 • Ontdek wat er voor jou nodig is om weer vol in het leven komen te staan.
 • Herstel je energiebalans.
 • Leer je ontspannen, tot rust te komen en vooral innerlijke rust te ontwikkelen. Het is zoeken naar de balans voor jou tussen energiegevers en energienemers.

Met de burn-out behandeling ontdekken we de onderliggende oorzaken die opgeslagen liggen in ons onderbewustzijn en die lossen we op. Het unieke van deze training is dat jij erna aan het roer van je eigen leven komt te staan! De training is uniek vanwege de brede benadering. Wij leveren maatwerk en werken vanuit vertrouwen en veiligheid. Je ontwikkelt diepe inzichten in je eigen leven, leert effectief om te gaan met stress en tijdig je grenzen te stellen. Tijdens onze burn-out behandeling ga je jouw eigen gedachten en gedrag onderzoeken én waar nodig veranderen.  Je begint altijd met de workshop Ynnergy helpt: 'Inzicht en Bevrijding'.

Methoden en techniek van de behandeling; Juist de combinatie maakt het verschil

 • Systemisch werk
 • Familieopstellingen
 • Relatieopstellingen
 • Organisatieopstellingen
 • NLP
 • Live coaching
 • Persoonlijke coaching
 • Innerlijk Kind werk
 • Lichaamswerk (meditatie in beweging)
 • BodyMindfulness
 • Denkkrachtontwikkeling
 • Hartcoherentie

Lees meer over de training 'Stap uit je burnout'

Wat zijn de symptomen van een burn-out?

Het zijn vaak de doorzetters en harde werkers die op een bepaald moment vastlopen en daardoor een burn-out krijgen. Een burn-out ontstaat namelijk niet zomaar, maar sluipt er langzaam in. De signalen zijn in een vroeg stadium vaak al duidelijk; vermoeidheid voor en na het werk, geen zin om te gaan werken en prikkelbaar zijn. Er zijn ook klachten waarvan je niet eens in de gaten hebt dat ze bij een burn-out horen, zoals:

 • Een constant stressgevoel: dingen willen maar niet lukken
 • Enorme vermoeidheid: het gevoel hebben dat je helemaal opgebrand bent
 • Geheugenverlies en concentratieproblemen
 • Slaapproblemen: genoeg slapen maar niet uitgerust zijn
 • Lichamelijke klachten zoals buikpijn of hoofdpijn
 • Somberheid, lusteloosheid, hartkloppingen
 • Verdriet dat je niet direct kan herleiden
 • Vervreemd raken van jezelf en van je gevoel
 • Twijfelen aan je eigen kunnen of cynisch worden
 • Afstand nemen van je werk en je sociale omgeving
 • Jezelf terugtrekken met stress en paniek
 • Alles voelt zwaar en als een verplichting
 • Angsten, paniekaanvallen of hyperventilatie

Ervaringen met onze burn-out behandeling

 • "Het is echt onvoorstelbaar hoe goed ik geholpen ben tijdens de burn-out behandeling. Door mijn burn-out was ik zelfs bang om de deur uit te gaan omdat ik niet wilde dat mensen mij zouden vragen hoe het met me ging. Achteraf kan ik me dat gelukkig niet meer voorstellen. Het is een zware periode van behandelen geweest, maar de burn-out behandeling heeft ervoor gezorgd dat ik weer aan het werk ben en kan genieten van het leven.’’ - CF
 • ‘’Na het halen van mijn vwo-diploma ben ik direct in dienst gekomen bij een advocatenkantoor en ging daarnaast 1 dag per week naar school. Het bleek dat deze keuze voor mij een beetje te hoog gegrepen was, want de druk was te hoog. Ik raakte achter op school, voelde me steeds vaker ziek en kreeg paniekaanvallen. Aan een burn-out had ik niet echt gedacht op zo’n jonge leeftijd, maar toch was het zo. Door de burn-out behandeling ben ik ervanaf gekomen.’’ - GT

 

 

Kosten, plaats en tijdstippen van de burn-out behandeling

De training 'Stap uit je burn-out' wordt periodiek gestart en wordt gegeven in de omgeving van Den Bosch. De training is modulair opgebouwd. In het intakegesprek lichten wij het een en ander toe. Afhankelijk van jouw situatie en (financiële) mogelijkheden bepalen we in overleg de aanpak. Ter indicatie: de kosten van een traject bedragen tussen de € 1.295,- en € 5.500,- (Jaartraining Persoonlijk Leiderschap. Kosten zijn inclusief verblijfskosten en exclusief 21 % BTW.

Wanneer: Meerdere keren per jaar, zie eerstvolgende startdatum
Waar: Omgeving Den Bosch
Vergoeding: Ynnergy wordt vergoed onder de aanvullende verzekering

Mail ons je vraag of bel direct 073 7515075

Vergoedingen van je burn-out behandeling

Een vergoeding van je burn-out behandeling is heel goed mogelijk. Ynnergy is aangesloten en geregistreerd bij de VIV en de SRBAG. Als je aanvullend bent verzekerd, wordt een deel van de kosten vergoed. Als je zelfstandig ondernemer bent, lees dan meer over de mogelijkheden.

Veel burn-out trajecten bij Ynnergy worden (deels) vergoed door de werkgever in overleg met de bedrijfsarts. Veelal aan de hand van een offerte. Ynnergy is bekend bij veel instanties, re-integratiebureaus, de UWV en bedrijfsartsen. Vraag naar onze referenties of lees hier meer over op onze site. We zijn erkend scholingsinstelling voor het UWV. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door het KTNO, orde van beroepscoaches NOBCO en het SKJ.

De ervaring leert dat ca. 80 % van de offertes door de werkgever wordt gehonoreerd.

Contact opnemen voor de burn-out behandeling

Let op: dit persoonlijk ontwikkelingstraject geeft gegarandeerd blijvende veranderingen.?
*Vraag naar de zakelijke mogelijkheden als je een opleiding of traject via je werkgever wilt.

Contactformulier

Wil je meer informatie over een burn-out behandeling? Neem contact met ons op via het contactformulier


"Er huist meer verstand in je lichaam dan in je beste wijsheid "

Waarom burn out behandeling

Je voelt je al langer moe en futloos. Je bent op! Een Burn out misschien? Lastig om voor jezelf te erkennen; maar je bent heel moe, hebt weinig energie en emoties lijken je leven te bepalen. Burn out is geen harde diagnose maar jij ervaart (lichamelijke en/of geestelijke) klachten. Je hebt het idee dat iets jou blokkeert maar je kunt het met praten alléén niet oplossen. Weet, dat je jouw problemen of blokkades alleen werkelijk kunt oplossen als je de oorzaak kent. 90% van ons gedrag wordt gestuurd vanuit het onderbewustzijn. Hiermee werken is de enige manier om tot wezenlijke verandering te komen. Als je het had geweten, dan had je het toch allang veranderd! Ynnergy is al 20 jaar expert in burnout behandeling en wezenlijke verandering. BEVRIJD JEZELF dus en bouw weer levensenergie op, zakelijk en privé. Jij gaat thuiskomen bij jezelf, want dat is hard nodig. Je hoeft niet meer zo je best te doen, maar je mag gewoon zijn wie jij werkelijk bent.

Gratis e-book

 

Is deze burn out behandeling iets voor jou?

Als jij levensenergie wilt en innerlijke rust? Dan is dit iets voor jou. Je wilt eindelijk van je burnout verwante klachten af? Praten is goed, maar praten alléén heeft jou tot nu toe niet geholpen. Jouw denken, hoe goed ook ontwikkeld, is ook niet in staat gebleken om het tij te keren; anders had je dat allang gedaan! Het is tijd om levensenergie te gaan opbouwen. Vaak is het nodig om eerst nog even op zoek te gaan naar de diepere (on)bewuste oorzaken van jouw energietekort, vermoeidheid, stresssymptomen en lusteloosheid. In dit maatwerktraject begeleiden wij jou liefdevol naar jezelf opdat jij jouw persoonlijke doorbraak bereikt, wordt wie jij werkelijk bent en herstelt tot re-integratie.

Wat het jou oplevert

Het levert je levensenergie en innerlijke rust op. Je bevrijdt jezelf van beknellende banden en patronen en komt tot rust. Je krijgt diepe inzichten in wat er precies aan de hand is en welke (on)bewuste mentale- en emotionele patronen er voor verantwoordelijk zijn. En wat is er nodig om weer op te gaan bouwen? De burn out behandeling is één groot helingsproces voor jou. Je leert loslaten, rust en vertrouwen ontwikkelen. Het levert je een wezenlijke verandering op doordat je beter voor jezelf leert zorgen, energie leert opbouwen,  je grenzen kunt aangeven en in jouw kracht komt te staan. Verandering garandandeerd. 

Contact

Inhoud

Deze unieke training wordt gegeven in 2 delen en is één cursus voelen.

 • Module 1: Training 'Inzicht & Bevrijding' die gegeven wordt op 7 maandagavonden van 19:00 - 22:00 uur.
 • Module 2: Workshop 'Open Groep-Livecoaching/ dat wat ter tafel komt' op 7 woensdagochtenden van 09:00 - 12:00. Gewerkt wordt met o.a. helende familieopstellingen, lichaamswerk, Qi Gong, NLP, innerlijk kindwerk en hartcoherentie. Er komen meerdere onderwerpen en thema's aan bod. Herken jij er één op meer?:
Lees verder

Module 1: Ontwikkel & Bevrijd jezelf van beknellende banden.
 • Diepe inzichten in eigen gedrag (en dat van de kinderen)
 • Bevrijding van de grootste blokkades en ballast
 • (Her)kennen en loslaten van emoties
 • Mentale weerbaarheid vergroten 
 • Grenzen stellen en bewaken
 • Zekerheidheid en zelfvertrouwen
 • Vitaliteit ontwikkelen
 • Stressbestendiger worden
 • Een betere privé-werkbalans
 • Aanpakken van slaapproblemen
 • Rust, ontspanning en balans
 • Herstel van burn out verwante klachten
  en...

 

 • Jouw gezonde lifestyle
 • Vermogen tot rouwverwerking
 • Loslaten wat je niet meer nodig hebt
 • Je hart volgen én je verstand gebruiken
 • Omgaan met (orgaan-) klachten en aandoeningen
 • Omgaan en verminderen van ademhalingsproblemen
 • Meer balans bij depressieve klachten
 • Betere concentratie en geheugenverwerking
 • Omgaan met paniek en angsten
 • Sterkere relaties bouwen
 • Een goede verstandhouding zonder vechtscheiding
 • Vergroten persoonlijke effectiviteit
Module 2: Herken, leer en ontwikkel jezelf en ervaar zakelijk én privé jouw Persoonlijke Doorbraak:
 • Emotionele intelligentie, empathie, motivatie
 • Vermindering hoofdpijn- en migraineklachten
 • In je persoonlijke kracht staan
 • Betere communicatie 
 • Positieve mindset
 • Transformatie problemen naar oplossingen
 • Participatie in veranderingsprocessen
 • Conflicthantering
 • (Positieve) stress inzetten voor werktevredenheid
  en...

 

 

 • Doorgronden en verminderen 'vagere' (SOLK) klachten
 • Meer energie en vitaliteit
 • Eigen positie en verantwoordelijkheid innemen
 • Eigen keuzes maken
 • Een positief zelfbeeld 
 • Levensenergie
 • Leren voelen
 • Omgaan met hooggevoeligheid
 • Ontwikkelen 'hier en nu' bewustZijn
 • Zelfliefde en verbinding
Werkwijze

Aanmelden

Meer informatie

Training

Meer informatie

Online e-Academy

Meer lezen
Aanmeld informatie

Het is mogelijk om je direct in te schrijven via de website voor de training Persoonlijke Doorbraak. Wil je vooraf meer informatie ontvangen en weten of jouw vraag of probleem aansluit bij deze training?
Neem dan contact met ons op: 073 7515075.

 Contact

Training informatie

Deze training is gericht op het herkennen en doorbreken van patronen en (on)bewuste blokkades.

 • Je leert onbewuste beperkende overtuigingen en emoties loslaten.
 • Je leert emotionele intelligentie (EQ) verder te ontwikkelen.
 • Je leert voelen en de verbinding met jezelf te maken: Daar zit het geluk!

'Jezelf helen' is onze belofte aan jou. De training start met de 1e module 'Ontwikkel & Bevrijd jezelf' waar de bewustwording en het verkrijgen van diepe inzichten centraal staat; deze module wordt ook als separate training gegeven.


De 2e module, 'Persoonlijke Doorbraak', bouwt voort op de verkregen inzichten en leert jou je denken - voelen - doen te verbinden. 'Heel jezelf door in verbinding te zijn' is het doel van deze training. Zowel zakelijk als privé werken we in een unieke groepsaanpak aan jouw eigen cases. Daarnaast zijn twee individuele consulten, ter ondersteuning van jouw proces, inbegrepen (in overleg gepland).

Contact

Online e-Academy informatie

Vanwege de Coronapandemie geven wij steun in moeilijke tijden!

Als ondersteuning van jouw proces bieden wij je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Ynnergy online. Met jouw unieke inlogcode kun je gratis in je eigen tempo gebruikmaken van 7 online lessen. Hierin helpen diverse (lichaamgerichte) oefeningen jou om meer rust, ontspanning en balans te ervaren. En leer jij je meer met je persoonlijke kracht te verbinden.

Love & light Academy

Kosten

De kosten van deelname bedragen voor de 1e module € 1.295,- en voor de hele training Persoonlijke Doorbraak (leergang 1): € 3.250,- inclusief verblijfskosten, water, koffie en thee, excl 21 % BTW.
NB: De 2e leergang van de 'Innerlijke reis' kost € 3.250,-. Bij eenmalige aanmelding ontvang je een korting van € 1.000,-. Je betaalt dan € 5.500,- ipv € 6.500,-. De 3 boeken van auteurs Maries Ligtvoet en Jan Busschers en de CD 'BodyMindfulness' zijn inbegrepen. Overleg met ons over de mogelijkheden.

Offerte

Persoonlijke ontwikkeling heeft altijd een positief effect op de omgeving, zakelijk én privé. Veel cliënten volgen deze training in het kader van hun uren: duurzame inzetbaarheid of binnen hun persoonlijk ontwikkelingsbudget. Het opmaken voor een maatwerkofferte naar de werkgever onder vermelding van 'zakelijke doelstellingen' is mogelijk. Vraag altijd naar de mogelijkheden voor vergoeding van de werkgever. Wij maken graag een maatwerkofferte voor je op. 

Vergoeding

Fiscale aftrek van studiekosten en scholing wordt is afgeschaft in 2022. Het STAP-budget is in aanvraag. 
Jij bent je zaak! Persoonlijke en zakelijke ontwikkeling door studie en scholing als mens resulteert in relationele en zakelijke keuzes en een betere gezondheid. Een deel van ons werk komt voor vergoeding in aanmerking. Wellicht ben je aanvullend verzekerd voor consulten Natuurgeneeskunde? Omdat deze onderdeel uitmaken van ons ontwikkelingstraject worden deze (deels) vergoed!  Meer over vergoedingen   

Contact

Plaats & data

Klik op + voor de data:

Den Bosch - Ynnergy -
Bevrijd Jezelf 2022-5 Tijden
12 september (startdatum)
Ma. avond van 19.00 tot 22.00
19 september
Wo. ochtend van 09.00 tot 12.00
21 september
Neem contact op over de data
3 oktober
5 oktober
10 oktober
12 oktober
Opmerking: Nog 1 plek
Schrijf je direct in        Ik wil eerst kennismaken
Contact

Wil je meer informatie over deze training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


* = Verplicht veld
Waarom Ynnergy
 • Hoge klantscore
 • Verandering gegarandeerd
 • Uniek helend proces
 • Persoonlijk en liefdevol
 • Ruim 20 jr ervaring
Persoonlijke contact

Heeft u nog vragen over deze training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

073 7515 075

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken door op 'Instellingen' te klikken. Als u akkoord gaat klikt u op 'Alle cookies toestaan'.