Omgaan met emoties

Spelen ze regelmatig op en wil jij leren omgaan met emoties: Boosheid, angst, verdriet, je niet lekker in je vel voelen! Misschien heb je het voorbeeld gehad van je ouders of kun je net als zij niet met emoties overweg? Wellicht ben je hooggevoelig? Laat hoe dan ook je leven er niet door bepalen! Jij bepaalt jouw leven! Wil jij:

  • Leren omgaan met emoties
  • Herkennen en erkennen van emoties
  • De oorzaak leren herkennen

Wanneer:  Periodiek start de training Persoonlijke Doorbraak, zie agenda

Vergoeding: Ynnergy wordt vergoed onder de aanvullende verzekering. Veel cliënten ontvangen een vergoeding vanuit de werkgever op basis van een offerte.

Waar: Omgeving Den Bosch en Vught  

Schrijf jezelf nu in in voor gratis intakegesprek en leer omgaan met emoties.

Ga snel naar:

Emoties kunnen ons goed in de weg zitten vooral als het ‘niet het juiste’ moment is dat een emotie opspeelt. Zo kun je maar telkens boos zijn op wat een ander doet. Het kan ook zijn dat je gevoelig bent voor de emoties van anderen. Leer dus omgaan met emoties. Leer eerst en vooral de oorzaak van deze emoties kennen. Vaak nemen wij ongemerkt en onbewust emoties ‘over’. Van onze vader, moeder of soms nog verder terug in de geschiedenis. Soms lopen emotionele lijnen generaties terug.  Ontdek  jouw biografie en bevrijd jezelf van de beknellende banden die jou vasthouden.

 

Test je gevoeligheid

Terug naar het overzicht

 

De training

Binnen Ynnergy spreken wij over verschillende emoties:  Primaire, Secundaire of Tertiaire emoties. Om te leren omgaan met emoties dienen de verschillende emoties eerst herkend en erkend te worden.

Hiervoor is de training ‘De Persoonlijke doorbraak’ ontwikkeld waarin wij jouw persoonlijke thema’s helpen leren uit te werken. Het doorleven en loslaten van de primaire emotie lost namelijk pas echt iets op. Het maakt je vrij en helpt je 'aan het roer van jouw leven te staan'.

Als je blijft “hangen” in secundaire of tertiaire (overgenomen van anderen) emoties lost dat niks op. We spreken van secundaire emoties omdat er namelijk altijd een primaire emotie onder ligt. De training Persoonlijke Doorbraak is de 1e leergang van de opleiding Persoonlijk Leiderschap en start met de workshop 'Ynnergy helpt' die gericht is op het verkrijgen van diepe inzichten en het bevrijden van beknellende banden. Het werken met oa Familieopstellingen en innerlijk kindwerk staat hierin centraal. 

Schrijf jezelf nu in in voor gratis intake gesprek en leer omgaan met emoties.

Terug naar het overzicht

 

Leren omgaan met emoties, Ynnergy helpt

Pas als een primaire emotie herkend en erkend wordt en er expressie aan gegeven kan worden, kan de secundaire emotie ook verdwijnen en worden problemen opgelost. Hiervoor is speciaal de training 'Persoonlijke Doorbraak' ontwikkeld.

Deze training kent een grote mate van flexibiliteit en omvat meerdere modules en start met de workshop 'Ynnergy helpt' en geeft inzicht & bevrijding. In de training persoonlijke doorbraak wordt hierop doorgepakt in verdere bewustzijnsontwikkeling aan de hand van de Ynnergymethode. Deze methode brengt het denken-voelen en doen/willen in een persoonlijke balans. Wij werken in vertrouwen en veiligheid met technieken als Familieopstellingen, NLP, innerlijk kindwerk, livecoaching en Mindfulness.

Emoties kunnen ons beheersen. Leer dus primaire, secundaire en ook tertiaire emoties te onderscheiden. Er zijn mensen die werkelijk geleefd worden door hun emoties. Vraag jezelf maar eens af als je een heftige emotie ervaart.

‘Stop de geschiedenis. Je hoeft enkel het goede mee te nemen!’

Terug naar het overzicht

 

Contact opnemen

Ben jij je emotie of heb jij een emotie en zou je willen leren omgaan met emoties? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

* Ben je aanvullend verzekerd dan is vergoeding mogelijk. Vraag naar de zakelijke mogelijkheden als je een opleiding of traject via de werkgever wilt.

Terug naar het overzicht

Contactformulier

  1. *Verplicht

"Ben jij de emotie of heb jij een emotie? "