Laat je inspireren door
onze blogartikelen

Verandering gegarandeerd
Uniek helend proces
Persoonlijk en liefdevol
Ruim 20 jr ervaring
9,2
Hoge klantscore
Vrijdag 28 januari 2022

Alleen het (door)voelen van de primaire emoties leiden tot zelfbevrijding en heling

Ik heb in de afgelopen week veel gewerkt met het innerlijk kind. In kleine groepen met mensen. In de opleidingen. Dit inspireert mij altijd zo enorm. Ik heb het hele proces rondom mijn innerlijk kind zelf doorleefd, doorvoeld en doorgrond en dat heeft me enorm veel opgeleverd. Mijn hele mooie leven zoals ik dat nu leef heb ik daaraan te danken. Zo kan ik het wel stellen.

En gisteren mocht ik één van de mannen in ons traject De Innerlijke Reis, begeleiden in een diep helende één op één sessie. Nooit eerder had hij, voordat hij aan de innerlijke reis begon, van het innerlijk kind geweten of gehoord. Stap voor stap zijn we toegegaan naar diepe healing. We hebben het samen ontrafeld. Eerst diepe inzichten in een klein veilig groepjes, daarna erkenning en dan gaan doorvoelen en doorleven van de primaire emoties van het kleine kind in hem. Dit kreeg ik van hem terug:


"Wow, wat een indrukwekkende sessie vandaag. Niet normaal wat ik voelde vrijkomen en loskomen. Het zinderde door mijn hele lijf heen. En met de overige handvatten die je me gaf kan ik thuis verder. Dank hiervoor, Ik had graag een quick fix gehad in één keer, maar zie nu dat dat gewoon niet mogelijk is, en dat dit om proces vraagt. Het heeft me nu al zoveel opgeleverd, deze mooie reis naar binnen."

Ikzelf ben dankbaar dat ik naast vrouwen, vooral ook hardwerkende, rationele mannen die zichzelf kwijt dreigen te raken mag helpen healen. Dankbaar dat ik ze mag helpen ondersteunen om de diepe verbinding in zichzelf weer te gaan ervaren. Dat vraagt op de allereerste plaats om onderscheidingsvermogen om te zien wat er speelt, in jezelf, tussen jou en de ander. En dat ontwikkel je door bewustzijnsontwikkeling. Het systemisch werken met familie- en organisatieopstellingen is de tool bij uitstek om diep in het onderbewustzijn af te dalen en bewuster te worden van wat er in jou en in je omgeving speelt. Wist je al dat ruim 90% van jouw leven gestuurd wordt vanuit je onderbewustzijn. Hoe meer jij je bewust wordt van jouw emoties, overtuigingen en gedrag van het innerlijk kind, hoe meer JIJ als volwassene in het centrum van jouw leven kunt gaan staan. In plaats van dat je je gekwetste, niet geziene, verwonde kind jouw leven laat bepalen. Heling is echt mogelijk èn zeer bevrijdend. Jij kunt de creator van je eigen leven worden als jij aan het roer staat.

Lees ook mijn gratis ebook Aan het roer van jouw leven

Vergeet nooit dat de relatie die je met jezelf hebt, de allerbelangrijkste is in je leven. Ga voor goud. 

Heb het fijn met jezelf, zowel mentaal, emotioneel als fysiek

Liefs,

Maries

www.ynnergy.nl

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken door op 'Instellingen' te klikken. Als u akkoord gaat klikt u op 'Alle cookies toestaan'.