de allermooiste
reis van je leven

blijvende verandering
familieopstellingen ++
persoonlijk en liefdevol
ruim 25 jr ervaring
9,3
Hoge klantscore
Contact

Aan het roer van jouw leven door Innerlijk Leiderschap

Als succesvol professional ben je gericht op de rol en als ondernemer op je zaak. Het is nu tijd om beter voor jezelf te zorgen en persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Met ‘De innerlijke reis’ ontdek je wie jij bent, wat je wilt en wat je daaraan gaat doen. Zakelijk en privé! We werken met duidelijke en concrete vraagstukken die er bij jou spelen in werk, in relaties, gezondheid: in jouw leven. Daarom kunnen we zeggen: verandering gegarandeerd!
Met oprechte en persoonlijke aandacht kijken we samen wat er speelt in jou. Ons gedrag als mens komt tot 95% voort uit onbewuste drijfveren, emoties en overtuigingen. Hoe is dat bij jou? Wat zit er onder de oppervlakte en wat wil jouw lichaam je vertellen? Waarom overkomt jou dit alles? Leef jij wel jouw eigen leven of houd iets jou tegen?

'Ondernemer, jij bent je zaak. Werk harder aan jezelf dan aan je zaak!'

Hard werken en je best doen heeft je ver gebracht. Het brengt je alleen niet waar je wilt zijn. Je leeft niet je volledige potentieel. Wat houdt jou hierin tegen? Weet je wie je bent en wat je wilt? Ontdek welke patronen er bij jou spelen. Of welke patronen je blijkbaar overgenomen hebt van je ouders zonder dat jij je er bewust van was. Uit loyaliteit aan het systeem van herkomst kunnen we ons daar op zeer jonge leeftijd al mee verbinden waardoor we als kinderen de levens van onze ouders opnemen. Leer jezelf en durf jezelf te bevrijden van ballast. Kies voor jezelf, ontwikkel persoonlijk leiderschap en sta aan het roer van jouw leven! 

Ynnergy, het is niet zomaar onze naam. Ynnergy drukt zo precies uit waar jij en wij samen voor staan: het hebben, krijgen, terugvinden, opbouwen, vermeerderen van positieve energie, van levenslust, van geluk.

Wil jij groeien als ondernemer of als professioneel mensenwerker, je zelfsturing of zelfmanagement verbeteren, wezenlijke verandering ervaren of dat voor anderen mogelijk maken? Wil jij je inzetbaarheid vergroten door persoonlijk leiderschap en zelfbewustzijn over jezelf te ontwikkelen? Wil jij jouw zakelijke en professionele werkzaamheden verbreden door systemisch te leren denken en werken? 

Ynnergy, het is niet zomaar een naam. Het draagt de belofte in zich voor een beter leven. 

Hoe kunnen wij jou helpen?

 

Interview met Jan

'Volg je hart en gebruik je verstand' - Jan Busschers
 

Mag liefde en energie stromen in jou, je relatie en in je werk? De jaartraining 'Jouw innerlijke reis' is gericht op hoofd en hart te leren verbinden en innerlijke (vastgelopen) processen te laten stromen. Om aan het roer van jouw leven te staan.

Op unieke wijze volg jij dit maatwerktraject met een vaste opbouw. Namelijk: op jouw moment doorloop jij de verschillende modules. Rust, balans en vertrouwen zijn hierin kernbegrippen. Je maakt je de weg naar binnen, naar jezelf. Je leert reflecteren op eigen gedrag en leiderschap. Deze diepgaande ervaringen versterken jouw vermogen om te voelen en maken ruimte voor je innerlijk weten, creativiteit en inspiratie. Als jij jezelf wordt heeft dit impact op je omgeving. We leren je daarop voorbereid te zijn. 

Download de brochure


Wil jij verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, jouw gedrag en de keuzes die jij maakt? Omdat jij immers bepaalt waar het in jouw leven om gaat en hoe je in het leven staat, zakelijk én privé? Ontwikkel jezelf en doorbreek patronen. Kom uit je comfortzone en in verbinding met jezelf. Leer de liefde te laten stromen in jezelf, relatie of gezin en laat de energie stromen in je organisatie of eigen bedrijf. Kom 'Aan het roer van jouw leven'.

Wil jij je ontwikkelen in hoe je:

 • balans, geluk en energie kunt gaan ervaren in je leven?
 • vastgelopen innerlijke processen en energie weer laat stromen?
 • jij je grenzen kunt aangeven?
 • innerlijke rust en vertrouwen vindt?
 • goed voor jezelf zorgt én er voor anderen kunt zijn?
  zodat jij meer in je kracht komt te staan en jij je kunt gaan verbinden met jouw prachtige ware zelf.

Versterk en ontwikkel je zelfvertrouwen, persoonlijke kracht, gevoel, omgaan met emoties, innerlijke rust en balans. Want persoonlijk leiderschap gaat zeker niet alleen over het ontwikkelen van (management-) vaardigheden. Het gaat juist over de mens die jij, ook als leider, wilt zijn. Jouw persoonlijkheid is bepalend voor de resultaten die je behaalt. Geluk en succes ervaar je door - op zielsniveau - in verbinding te zijn met jezelf en van daaruit met anderen. Wezenlijke verandering vraagt om moed én lef! Om uit je comfortzone te stappen en jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Lees de ervaringen van onze cliënten  
 

Voordat jij je inschrijft adviseren we jou persoonlijk contact te hebben: Contact

 

 

Testimonial met ondernemer Hugo Janzen
 

Is deze jaartraining iets voor jou?

Als jij de liefde en de energie in jezelf en in je omgeving wilt laten stromen. Als jij aan het roer van jouw eigen leven wilt staan. Rust, levensenergie, balans en persoonlijk leiderschap zoekt in relatief korte tijd, dan is dit ontwikkeltraject iets voor jou. 

 • Je wil handelen en acteren vanuit rust en balans 
 • Je wilt eindelijk thuiskomen bij jezelf.
 • Je wilt de beste versie van jezelf zijn.
 • Je wilt alles uit het leven halen wat erin zit, zakelijk en privé.
 • Je wilt vertrouwen op je innerlijke stem en contact maken met de ander. 

Het is tijd voor wezenlijke verandering en de unieke groepsaanpak van Ynnergy helpt je daarbij. Voel je veilig en neem de eerste stap!

 • Je kiest voor het werken op zielsniveau en vol met helende ervaringen.
 • Je kiest voor de warmte en diepgang met elkaar. Laat je verwonderen door de verbluffende resultaten! 
 • Jij kiest om eindelijk thuis te komen bij jezelf en jezelf te bevrijden van blokkades.
 • Je kiest ervoor jezelf te helen, voluit je passie te ontdekken en te leven.
 • Je kiest ervoor om je hart te volgen én je verstand te gebruiken. En wel in deze volgorde!

Jouw leiderschap, communicatie, vaardigheden en softskills verheffen zich als jij groeit als mens!
 

 Plaats & data 


Wat het jou oplevert

Dit maatwerktraining maakt jou mentaal en emotioneel weerbaarder omdat je, als mens, spiritueel groeit. Het levert je geluk, vitaliteit, levensenergie, innerlijke rust, autonomie, succes en balans op. 

 • Je komt in je eigen persoonlijke kracht.
 • Je leert op effectieve wijze doelen en grenzen stellen en omgaan met stress.
 • Je gaat beter communiceren, probleemoplossend denken & handelen, jezelf positioneren en liefhebben.
 • Jouw omgeving wordt positief besmet door jouw veranderingen, zakelijk en privé.
 • Verandering gegarandeerd, doordat jij wordt wie jij werkelijk bent. 

Leef de liefde, leef je leven! Jouw authentieke zelf.
Let op: verandering gegarandeerd!  

 Ik wil graag eerst kennismaken    Ik wil mij direct inschrijven

Inhoud
 • 'IK' (livecoaching 'Bevrijd jezelf' - Maandagavonden)
  - Inzicht in jezelf en in de oorzaken achter problemen, blokkades en vraagstukken -
  Waar sta je nu? Wat drijft jou, bezielt jou, overkomt jou, blokkeert je of maakt je ziek?
  Overweeg je de innerlijke reis te volgen maar wil je eerst ervaren wie we zijn en wat we doen? Kijk dan naar de mogelijkheden om te starten met de 1e module; training 'Bevrijd jezelf'. Tijdens deze training is het mogelijk om bij te boeken voor gehele innerlijke reis onder bijbetaling van het verschil. 
  Deze uiterst effectieve en helende training 'Bevrijd jezelf' is ook los te volgen en te vervolgen met 'De Innerlijke Reis'. Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen. 
 • 'IK en de ANDER' ('Open groep'- Woensdagochtenden)
  - Inzicht door livecoaching op persoonlijke en/of zakelijke thema's en ontwikkelpunten- 
  Je vervolgt jouw ontwikkelproces met de tweede module waarin bewustwording van de interactie, communicatie centraal staat. hierin wordt sterk lichaamsgericht gewerkt met onder andere individuele tafelopstellingen, organisatieopstellingen, helende familieopstellingen, Qi Gong, Mindfulness, innerlijk kind werk, NLP en hartcoherentie. Let op: deelname in overleg. Je kunt op elk gewenst tijdstip starten. 
 • 'De Verdieping' 
  Het maatwerktraject 'Innerlijke Reis' gaat uit van ieders eigen proces, agenda en mogelijkheden waardoor je deels met de vaste groep doorgaat en anderzijds bij anderen aansluit.  Zo is facultatief de deelname aan de retraite inbegrepen (je betaalt enkel de reis-en verblijfkosten). Ook kun je een eerdere Module 1 of 2 herhalen met nieuwe thema's zonder bijbetaling. Deelname in overleg.
  Een vast onderdeel van 'De Verdieping' is de korte NLP communicatietraining: 
  NLP communicatietraining - 'Ik en de Ander' (6 d.d.)
  Je hebt al vaker over NLP gehoord. Wat kun jij er mee? Is het iets voor jou? In deze korte NLP-training behandelen we aan de hand van eigen cases de 'highlights van NLP' en krijg je: 
  • meer inzicht in jezelf
  • wat voor jou belangrijk is
  • waarom je reageert zoals je doet
  • krijg je meer inzicht in het gedrag van jezelf en de Ander.
   Want jezelf leren kennen is de ander beter begrijpen! Het draait allemaal over communiceren; leer je interne communicatie extern te maken. 

Na eerdere bewustwording op je gedrag, drijfveren en emoties sluit je deze training af met deze module waarin rollen en waarden vanuit het werken met NLP centraal staan. In 6 donderdagavonden werk je in een kleine groep aan je eigen thema's. De 'Highlights'van NLP worden je in het kader van een betere communicatie aangereikt en deze thema's ga je in jezelf herkennen.
Velen besluiten na deze training een 2-jarige NLP opleiding (Practitioner en Master) te volgen en merken de effectiviteit van deze korte training op.

 • Afsluitingsdag: doorgaans beeindigen we tweemaal per jaar, in juni en december, middels een inspirerende afsluitingsdag deze reis.

  Contact

Er komen meerdere onderwerpen en thema's aan bod. Herken jij er één op meer?:

Lees verder

Bevrijd jezelf van beknellende banden.
 • Diepe inzichten in eigen gedrag (en dat van je kinderen)
 • Bevrijding van de grootste blokkades en ballast
 • (Her)kennen en loslaten van emoties
 • Mentale weerbaarheid 
 • Grenzen stellen en bewaken
 • Zekerheidheid en zelfvertrouwen
 • Vitaliteit ontwikkelen
 • Stressbestendiger worden
 • Een betere privé-werkbalans
 • Aanpakken van slaapproblemen
 • Herstel van burn out verwante klachten
 • Rust, ontspanning en balans
 • en...

 

 • Jouw gezonde lifestyle
 • Vermogen tot rouwverwerking
 • Loslaten wat je niet meer nodig hebt
 • Je hart volgen én je verstand gebruiken
 • Omgaan met (orgaan-) klachten en aandoeningen
 • Omgaan en verminderen van ademhalingsproblemen
 • Meer balans bij depressieve klachten
 • Betere concentratie en geheugenverwerking
 • Omgaan met paniek en angsten
 • Sterkere relaties bouwen
 • Een goede verstandhouding zonder vechtscheiding
 • Vergroten persoonlijke effectiviteit
Ervaar een persoonlijke doorbraak.
 • Emotionele intelligentie, empathie, motivatie
 • Vermindering hoofdpijn- en migraineklachten
 • In je persoonlijke kracht staan
 • Betere communicatie 
 • Positieve mindset
 • Transformatie problemen naar oplossingen
 • Participatie in veranderingsprocessen
 • Conflicthantering
 • (Positieve) stress inzetten voor werktevredenheid
  en...
 • Doorgronden en verminderen 'vagere' (SOLK) klachten
 • Meer energie en vitaliteit
 • Eigen positie en verantwoordelijkheid innemen
 • Eigen keuzes maken
 • Een positief zelfbeeld 
 • Levensenergie
 • Leren voelen
 • Omgaan met hooggevoeligheid
 • Ontwikkelen 'hier en nu' bewustZijn
 • Zelfliefde en verbinding
Je mag thuiskomen bij jezelf.
 • Lef,  durf en de moed om altijd jezelf te zijn
 • Meer reflectief vermogen 
 • Bewustzijn van sterke en zwakke punten
 • Persoonlijke rollen en waarden
 • Weten wie je bent en wat je wilt
 • Zingeving en vervulling in je leven
 • Intuitie volgen, de juiste positie innemen
 • Zelfwaardering
  en...

 

 • Authenticiteit en missie
 • Vermogen te transformeren naar eenheid
 • Zelfwaardering
 • Je passie leven
 • Worden wie je bent
 • Weten wat je wilt
 • Autenthiek jezelf zijn
 • Een beter leven!
Werkwijze

  

               

Werkwijze

Aanmelden

Meer informatie

Training

Meer informatie

Online e-Academy

Meer lezen
Aanmeld informatie

Het is mogelijk om je direct in te schrijven via de website voor de 'Jaartraining Persoonlijk Leiderschap'; deze start met de eerste leergang; 'training Persoonlijke Doorbraak' en wordt vervolgd met 'de Verdieping'. Elke leergang kost € 3.250,- Bij eenmalige inschrijving voor de gehele jaartraining ontvang je een korting van € 1.000,-. Je betaalt dan € 5.500,-. Bij aanmelding online of op factuur gelden te allen tijde de algemene voorwaarden.
Wil je vooraf meer informatie ontvangen en weten of jouw vraag of probleem aansluit bij deze training? Neem dan contact met ons op: 073 7515075 of vraag een kennismakingsgesprek aan:

Contact

Training informatie
 • Je leert onbewuste beperkende overtuigingen en emoties loslaten.
 • Je leert je privé werkbalans te verbeteren.
 • Je leert de verbinding met jezelf te maken.
 • Je leert vertrouwen en eigen kracht versterken.
 • Je leert zelfliefde ontwikkelen en je levensdoel te ontdekken.

De groepsgewijze aanpak van Ynnergy heeft zich na 20 jaar bewezen. Met maximaal 10 personen werk je in veilige omgeving op diepe en meeslepende wijze aan je eigen proces. De locatie is het landgoed Bleijendijk te Vught. 

De training start met de 1e module Training 'Inzicht & Bevrijding' (5dd) waar bewustwording en diepe inzichten centraal staan. Deze wordt ook als losse training aangeboden.

De 2e module geeft een 'Persoonlijke Doorbraak' (5 dd) en bouwt voort op de verkregen inzichten en leert jou je denken - voelen - doen te verbinden. 'In verbinding zijn met jezelf' is het doel van deze training.  Je gaat oude patronen doorbreken. Jij met jouw leerdoelen en blokkades staat centraal. Twee diepgaande individuele consulten zijn inbegrepen. 

De 3e module is 'de Verdieping' (7dd) waarin eigen cases wederom centraal staan. 'Aan het roer van jouw leven staan' is het doel. Jezelf liefhebben en ontplooien tot wie jij werkelijk bent. Je gaat heldere keuzes maken; privé, relationeel en/of zakelijk. Binnen de training heb je bovendien de mogelijkheid te kiezen voor de retraite BodyMindfulness in Spanje; je betaalt dan enkel de reis- en verblijfskosten! Jouw leerdoelen, agenda en ontwikkeling zijn leidend. Deze twee leergangen vormen samen met alle flexibiliteit die wij inzetten, de Jaartraining Persoonlijk Leiderschap. Let op: Verandering gegarandeerd!
Wil je vooraf meer informatie ontvangen en weten of jouw vraag of probleem aansluit bij deze training? Neem dan contact met ons op: 073 7515075 of vraag een kennismakingsgesprek aan:

Contact

Online e-Academy informatie

Vanwege de Coronapandemie geven wij steun in moeilijke tijden!

Als ondersteuning van jouw proces bieden wij je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Ynnergy online. Met jouw unieke inlogcode kun je gratis in je eigen tempo gebruikmaken van 7 online lessen. Hierin helpen diverse (lichaamgerichte) oefeningen jou om meer rust, ontspanning en balans te ervaren. En leer jij je meer met je persoonlijke kracht te verbinden.

Love & light Academy

Kosten

De kosten van deelname bedragen € 1.295,- voor de 1e module: 'Bevrijd jezelf'  tot € 5.500,- voor het gehele jaartraject. Dit is inclusief verblijfskosten, water, koffie en thee, excl 21 % BTW. De 3 boeken van auteurs Maries Ligtvoet en Jan Busschers zijn inbegrepen. Dit jaartraject start met de intensieve workshop Ynnergy Helpt: Bevrijd jezelf met helende familieopstellingen. Wil je starten en eerst met ons kennismaken of overleggen, neem dan contact op en je wordt teruggebeld:

Contact

 

Of vraag een maatwerkofferte op voor de werkgever ovv zakelijke doelstellingen

 

Offerte

Veel cliënten volgen deze opleiding in het kader van hun uren duurzame inzetbaarheid of binnen hun persoonlijk ontwikkelingsbudget. Vraag naar de mogelijkheden voor (zakelijke) vergoeding van de werkgever. Wij maken graag een maatwerkofferte voor je op. 

Ik wil een maatwerkofferte

 

Vergoeding

Fiscale aftrek van studiekosten en scholing wordt is afgeschaft in 2022. Het STAP-budget is in aanvraag. 
Jij bent je zaak, werk harder aan jezelf dan aan je zaak! Persoonlijke groei resulteert altijd in relationele en zakelijke ontwikkeling en een betere gezondheid. Je ontwikkelt competenties die je functioneren en communicatie versterkt! Vraag naar de mogelijkheden voor vergoeding van de werkgever.

Meer over vergoedingen

 

Plaats & data

Klik op + voor de data:

Ynnergy - Den Bosch
2024-2 IR Tijden
27 mei (startdatum)
Ma avonden 19.00 tot 22.00
3 juni
Vervolg in overleg
10 juni
17 juni
24 juni
1 juli
3 juli
Opmerking: Nog voldoende plek
Schrijf je direct in        Ik wil eerst kennismaken
Contact

Wil je meer informatie over deze training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


* = Verplicht veld
Waarom Ynnergy
 • Hoge klantscore
 • blijvende verandering
 • familieopstellingen ++
 • persoonlijk en liefdevol
 • ruim 25 jr ervaring
Persoonlijke contact

Heeft u nog vragen over deze training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

073 7515 075

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken door op 'Instellingen' te klikken. Als u akkoord gaat klikt u op 'Alle cookies toestaan'.